Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja: HellCabal - Reaktywacja!

hellcabal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

mam problem z odpaleniem gry. Wszystko się ładnie sciągneło ,ale gdy klikam na laucher'a pojawia się notka o włączeniu jako admin itp. więc kilkam "tak" po czym nic się nie dzieje ;/

Ustawiłem zgodość/wyłączyłem kasperskiego i czekałem 30+min ,ale ciągle nic.

Jakieś sugestie ? ^^

Zainstaluj Service Packa, NET Framework 3,5 (lub nowszy), przeskanuj rejestr.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POMOŻE KTOŚ ??

Chodzi o zatrzymanie pobierania na 72%? I nie używaj caps locka, bo to nic nie da.

Masz 1,6GB wolnego miejsca na dysku C (systemowym)? Bo z Mega.co.nz pobiera na dysk systemowy do katalogu %temp% a potem kopiuje w dane miejsce.

Opublikowano

mam nawet 10 gb

Napisz na ich forum żeby dodali nowy mirror downloadu. Ewentualnie możesz jeszcze spróbować pobrać na innej przeglądarce.

Opublikowano

Przeskanuj komputer, wyłącz WSZYSTKIE zbędne programy.

Btw

Jeśli macie jakieś problemy to ZAKLADAJCIE NOWY TEMAT, bo jak piszą 3 osoby naraz to idzie się pogubić.

Opublikowano

Windows 8.1 :

Nasz serwer nie działa jeszcze na tym windowsie. To X-Trap musi to naprawić, a nie my. Czekamy aż to naprawią. Na Windows 8 gra działa normalnie.

Wszystkich innych którzy mają problemy - napiszcie do nas PM na fejsie (po polsku) lub na naszym forum w odpowiednim dziale, żeby nie zaśmiecać tego tematu.

A jak zacina wam się pobieranie z MEGA, to wyczyśćcie przeglądarke z plików cookies lub spróbujcie na innej :) No i tak jak ktoś już napisał, musicie mieć troche miejsca na dysku C^^

Dodaliśmy też link do multiupload na strone .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem .. pobralo mi sie i mianowicie mam plik .exe no i wlaczam go i mi z 7zip wyskakuje extracting ..

No to dobrze, powinno sie wypakować do folderu i potem uruchom launcher.exe :P Jak coś dalej nie działa, napisz do nas na fejsie lub na forum

Opublikowano

siemka.. szybko się wbija lvl ? i itemy zdobywa ?

• 50x EXP
  • 1 itemek z mobka na Channelu 1(Normal)
  • 2 itemki z mobka na Channelu 2(Nightmare)
Opublikowano

Nie kumam co jest ładnie penie sciągniete all odpalam lauchera czy ma dopuscic do instalowania na win7 co wyskakuje jak cos nowego instalujesz biore tak i dupa caly czas wyskakuje to non stop tak, tak, tak, tak... i nic jak wezme nie to odpala sie XTRAP i zamyka mi wszystko o co chodzi ?

Mam ten sam problem może wież już jak to zrobić ? albo ktoś inny wie ?
Opublikowano

Wgl nie chce się to włączyć xD

Włączasz jako administrator? Jaki system masz?

Opłaca się tutaj grać ? Dużo jest polaków?

Polaków najwięcej xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...