Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala z Metina od jakiegoś czasu

cieniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem zaczął sie około tydzien temu gdy pojawił sie Mikołaj , zaczęło mnie strasznie logać. Mój komputer to : Intel core i7 ; 8gb ram ; Geforce gtx 660m. Internet 8mb

Wszystko działało normalnie 0 lagów , teraz gdy sie zaloguje pobije 30 sekund i mnie wywala , troche to uciążliwe , Skanowałem komputer przywracałem system i nic , w czym może leżeć problem? ;/

Opublikowano

Po łączeniu serwerów są takie problemy. Mają to niby do końca roku naprawić. Mogłeś poszukać tu na forum o tym bo mnóstwo tematów jest ;d

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Przez fuzję serwerów są problemy.

Jeśli chcesz choć trochę polepszyć działanie gry, powyłączaj Antyvirusa, Firewalla, aplikacje typu GG/TS/Skype w tle.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Szczerze to gameforge myślało że tak dużo osób będzie grać i kupili słabszo machine by oszczędzić kasy i teraz przez takie coś są lagi jak...To chyba tyle na ten temat.

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Szczerze to gameforge myślało że tak dużo osób będzie grać i kupili słabszo machine by oszczędzić kasy i teraz przez takie coś są lagi jak...To chyba tyle na ten temat.

Nie wiesz to nie pisz.

@topic

Porty logowania są obciąże na wszystkich serwerach i zwłaszcza w godzinach szczytu dużo osób próbuje się logować to jednych loguje ,a drugich wywala. GF pisało na forum że wiedzą już o tym problemie i próbują go rozwiązać , lecz kiedy to nastąpi to nikt nie wie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...