Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra w minecrafta

Maxios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego forum. Mam jedną sprawe, chciałbym sie zapytać jak zagrac w mc na prywatnych serwerach tz skad sciągnąć najnowsza darmowa wersje i tak po prostu grac, Dziękuje. :)

reflinki

Opublikowano

Masz ściągnij sobie stąd minecrafta: http://torcache.net/torrent/3553CCDE96C97B66E4EDE5EC7C59F7C4D6ED42CB.torrent?title=[kickass.to]minecraft.1.7.2.cracked.full.installer.online.server.list musisz mieć torrenta na kompie np. utorrent. Jak już pobierzesz zainstaluj weź ip serwera. Zobacz na jaką wersje jest serwer jak na inną niż 1.7.2 to w launcherze tego minecrafta zmień na taką jaka jest potrzebna. Potem już wiesz jak wejśc na serwer. Kopiujesz ip i wklejasz w minecraft w zakładce multiplayer

Opublikowano

launchery zyczu, bozek, keinett, lub geoginga (temat na górze działu minecrafta)

Opublikowano

Launcher jak masz premium to zwykły, serwer założysz na hamachi jak chcesz za darmo, bądź kupić na hostingu.

Przy non premium tak jak @up, pobrać inny launcher.

Opublikowano

@ Denixs
P
obrałem tego launchera i ok tez zainstalowałem. Włączam, wpisuje nick i Play. Jest jaki wpis ze jest nowsza wersja 1.7.4 czy coś i ze restart launchera mam zrobic czy cos.. Nie wiem o co chodzi teraz w tym punkcie. Pomożecie? Co mam zrobic krok po kroku zaczynajac od wlaczenia.

@ Albo po prostu dajcie linka do jakiegos launchera, zebym po prostu pobrał , wpisał Ip jakiegos serwa co chce i grał. :/ ZA DARMO, BEZ ŻADNYCH PREMIUM - tz. chyba non-premium.

reflinki

Opublikowano

Pobierz minecraft by zyczu, wybierz wersję 1.7.2, i poszukaj IP serwerów najlepiej na jakiejś liście serwerów, pozdrawiam :)

Zapraszam na craftzone. IP:  s7.crafthost.pl:27169

Opublikowano

by zyczu

Żeby nie robić osobnego tematu, minecraft zyczu nie aktualizuje mi się przy 1-szym uruchomieniu gry (aktualizacja). Ma ktoś jakieś sugestie :)?

8372383248.png
Opublikowano

Witam jeżeli jesteś początkującym graczem to sobie śćągnij MineCraftZyczu a serwery są na necie

a jeżeli chcesz wbićto na mój : game.yfun.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...