Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Quest]Bony Petów

Atarso GA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wycinek z liba. Chce zeby pet po wezwaniu od razu dawał 1,5k hp 15 kryta 15 bloku ciosu. Usunołem wszystkie levele i informacje o pecie jest to teraz tylko pieczeć która przywołuje. ale to jest napisane pod wbijanie lv a ja chce zeby poprostu pet zostaje przywołany i daje te 3 bonusy co wypisałem wyżej

['Skill']= {
{['type']=apply.MAX_HP,['name']="Witalność ",['max_points']=15,['min_level']=5,['desc']="+1000 PŻ ",['mult']=1000,['tag']=" PŻ "},
{['type']=apply.INT,['name']="Inteligencja",['max_points']=10,['min_level']=1,['desc']="+1 Inteligencji",['mult']=1,['tag']=" Inteligencji"},
{['type']=apply.STR,['name']="Siła",['max_points']=10,['min_level']=1,['desc']="+1 Siły",['mult']=1,['tag']=" Siły"},
{['type']=apply.DEX,['name']="Zręczność",['max_points']=10,['min_level']=1,['desc']="+1 Zręczności",['mult']=1,['tag']=" Zręczności"},
{['type']=apply.PENETRATE_PCT,['name']="Przeszywka",['max_points']=15,['min_level']=50,['desc']="+1% Na przeszywkę ",['mult']=1,['tag']="%"},
{['type']=apply.CRITICAL_PCT,['name']="Krytyk",['max_points']=15,['min_level']=50,['desc']="+1% Na krytyka",['mult']=1,['tag']="%"},
{['type']=apply.ATTBONUS_MONSTER,['name']="Potwory",['max_points']=10,['min_level']=1,['desc']="+1% Na potwory",['mult']=1,['tag']="%"},
{['type']=apply.MOV_SPEED,['name']="Szybkość ruchu",['max_points']=10,['min_level']=1,['desc']="+1 Szybkości ruchu",['mult']=1,['tag']="%"}
},

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...