Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam swój serwer na hamachi i gram tam z kumplem i mam do niego przypisane 1gb ramu i mam łącze 10mb/s i gdy mapa sie generuje na serwie są legi mogę dostać jakąś normalną już wcześniej wygenerowaną DUŻĄ mape survival normalną? Bo gdy pobieram np. escape i na nim gramy nic nie laguje ;/ a lagi są takie na normalnej mapie, że np klocki późno wypadają postać się telleportuje itd mamy kilka pluginów Essentials SetSpawn EssentialsChat EssentialsSpawn

Opublikowano

To Ci się wydaje straszne ale wpiszesz komendę chyba "/effect Nick 1 99999 12" i już będziesz szybko latał a tym samym szybciej generował świat, nie możesz przesadzić ponieważ wtedy chunki nie będą się wogółe generowały :)

Opublikowano

To Ci się wydaje straszne ale wpiszesz komendę chyba "/effect Nick 1 99999 12" i już będziesz szybko latał a tym samym szybciej generował świat, nie możesz przesadzić ponieważ wtedy chunki nie będą się wogółe generowały :)

To zmieni mu prędkość chodu, nie lotu, prędkość lotu ustawia się komendą /speed fly 10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...