Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję servera exp ok 3-5k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Dawniej lubiłam sobie pocinać w MU na privach i chciałabym do tego wrócić, ale nie mogę znaleźć sobie odpowiedniego serwera, który by wyszedł na przeciw moim wymaganiom :P

Może moglibyście mi pomóc?

Poszukuje serwera z expem ok 3-5k, ale zależy mi żeby nie był zbyt łatwy, tzn żeby nie można było kupić w sklepach setów +13, wszystkich kamieni itp, tylko żeby samemu trzeba było sobie itemy zdobyć i ulepszać kamieniami.
Wersja obojętna, fajnie żeby grało sporo osób, bo wiadomo - im więcej tym zabawniej
Mile widziane jakby były spoty na Arenie

Aha, z podobnych serwerów najbardziej mi sie podobał XforyMu, ale nie wiadomo co z nim, a z zagranicznych próbowałam ZhyperMu i InsaniaMU, ale są one zbyt łatwe

Wiem że dużo wymagam, ale chciałabym pograć w takie mu, jakie zapamiętałam, a póki co nie moge znaleźć serwa na którym mogłabym pograć dłużej.
Mam nadzieje że mi pomożecie, pozdrawiam :)

Opublikowano

To możesz wejść w publikację i przeczytać opinię na ten temat, jeżeli nie jesteś jeszcze bardziej przekonana, to będziesz musiała poczekać :)

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...