Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] AuthMe, AutoMessage i SaveWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem otóż niedziałą mi plugin automessage tzn nie wyswietla wiadomosci, a z authme chodzi o to jak zmienic aby dany gracz po wejsciuna konto gdy sie nie zaloguje byl na spawn bo tak trolujaludzi i spisuja kordy gildi,jak dokładnie zrobic aby gdy nie wpisza hasla byli na spawn gdy je wpisza znajda sie na tym miejscu co byli przed wylogowaniem? I co zrobić gdy podczas zapisu swiata nie cofało? Prosze o szybka odp.

Opublikowano

Po pierwsze zobacz consolę, czy nie wywala Ci błędów odnośnie AutoMessage.

AuthMe ma czasami odloty, polecam Ci wgrać xAuth

Wgraj plugin AutoSaveWorld, zamiast SaveWorld, gwarantuję Ci, że jest 5 razy stabilniejszy.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Plugin AuthMe możesz również zastąpić CrazyLogin. Z tego co pamiętam (głowy nie dam) on właśnie robił tak jak chcesz ;) Co do automessage to polecam zainstalować ZavAutoMessager. On działa bezbłędnie u mnie.

Opublikowano

pobralem tamten skrypt ktory podaliscie tyle ze zapisal sie w rozszerzeniu txt, i nie idzie tego zmienic na sk pomozecie?

i gdzie to dodac on join:

execute player command "/spawn"

Opublikowano

AutoMessage tutaj masz żeby wyświetlał wiadomości:

settings:
  enabled: true
  interval: 600
  prefix: '&6[&einfo&6] '
  random: true
  logToConsole: false

To jest moje interval to jest czas w S co ile ma sie wyswitlac ja dalem na 10min prefix : Kolor tego przedrosta np jak masz range [VIP] to ci sie wyswietla [iNFO]xMasterPL jest koxem! random: Jak masz wiele tych message to random bierze losową można to offnąc zmieniajac true na false , enabled tzn czy ma byc wlaczone czy nie :)

Pomogłem ? Daj + :P

Opublikowano

dobra to juz ogarnełem a jak ogarnac ten spawn aby gracze ktorzy sie nie zaloguja niee spisywali kordow i byli na spawn a po zalogowaniu na wczesniejsze miejsce w ktorym byli przed zalogowaniem ?

Opublikowano

Fast tutorial

multiverse: true
zamień na

multiverse: false
W grze /authme spawn i /spawn i /spawnpoint i będzie pyrać.
1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...