Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na zarobek!

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ,że było mase takich tematów, ale już nieaktualnych albo starych. Chciałem się dowiedzieć jak najlepiej zarobić, ale uwaga na kamer modzie tzn. jaki jest najlepszy sposób zarobku używając kamer moda. Dziękuje za odp. bez bzdur prosze i aktualnie!!

Opublikowano

Drop ze skarpet

http://wiki.metin2.pl/index.php/Skarpetka_%28event%29

(konieczne x2 z red lasu), i tylko dropisz od 1lv 5 skarpetek, oddajesz, przenosisz szkate + eq + x2 do depo, delete postać i od nowa :)

http://wiki.metin2.pl/index.php/%C5%9Awi%C4%85teczna_Skrzynia

// Linki w code.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Najlepiej postawić dropa na Skarpetki.

Potem otwierasz skrzynki.

Możesz z tego wytrzepać sporo kasy.

Jak już nadropisz, to nowa postać.

I tak w kółko.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie lubię jak ktoś zarabia przez kamer moda ..... Ja bez tego osiągnąłem wiele ^^ Wystarczy być wytrwałym. Lataj na metki, nwm kamer ci może w tym pomoże ale 35 woj bodziak i metiny w m2 to dobre połączenie.

2pza0c5.png

Opublikowano

Dzięki+ Wszyscy mówią metki m2 ale bez RZ nie dropnęło mi tam nigdy nic ciekwawego ile ja msuze tam jeździć, żeby wydropić coś co mi da ogromny zysk+ Jeszcze jak możecie to dodajcie mi mapke chunjo m2 ale dokładnei bardzo dokładnie gdzie są metki (ale serio dokładnie gdzie są :D) i leci lubie to. własnie podexpiłem 35 lvl bodziaka i mam taki zamiar dlatego nmapka potrzebna+ skarpety tez dobre dzieki za info

Opublikowano

Dzięki+ Wszyscy mówią metki m2 ale bez RZ nie dropnęło mi tam nigdy nic ciekwawego ile ja msuze tam jeździć, żeby wydropić coś co mi da ogromny zysk+ Jeszcze jak możecie to dodajcie mi mapke chunjo m2 ale dokładnei bardzo dokładnie gdzie są metki (ale serio dokładnie gdzie są :D) i leci lubie to. własnie podexpiłem 35 lvl bodziaka i mam taki zamiar dlatego nmapka potrzebna+ skarpety tez dobre dzieki za info

Wyst%C4%99powanie_Metin%C3%B3w.jpg

Źródło:

http://wiki.metin2.pl/index.php/Bokjung
727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

metiny teraz sie nie oplaca
rob nowe postacie ogarnij eq zbroje miecz buty tarcze helm +6 lub wyzej
i drop kamole,bodzie i inne takie
zarobek najlepszy na levelu ponizej 40

Na negrosie ceny kamola to 2,5kk a bodzia 1,5kk srednio na 5postaci dropi mi kamol :)
wystarczy wydropic 5skarpet to max 30min i przy tym masz level 7-11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...