Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Laneris.pl [EASY-PVP] Start 23.12.2013

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzi gra ok.900

serw moze i moze by byl ok. ale..

-zaczynajac gre na oglbym jest gracz xxx zaczyna grę w swiecie aline2....

-zbugowane ulepszanie po trucie mieczu +2 mozna max ulepszyc

-od 149 kijowy exp... ja godzine lv wbijac nie bd to jest easy-pvp ...

-caly sponsor mistrz.... co chwile się pyta czy ktoś chce doladowac kase na is za 100/200zl bo mu kasa potrzebna... dziecinne zachowanie

-tak huyowy wyglad zbroji że się mówić nie da usuncie to lub zrobcie dymek jak w niebianie

a jak narazie w jednej zbroi wyglada jak stoi pasek fali a w 2 jak by ktos sral na ta zbroje i się fala robila... zalosne

tyle odemnie ja ide szukac lepszego serwa

Opublikowano

Gotowiec Aline2 tak macie racje :) ale wiecie co jest najlepsze ? :D że Laneris ma więcej bugów od tych plików Aline2

Jak się przemieszczamy na mape od 160 lv ? *-* Szanowny GM siedzi na Shoutboxie i mówi że przeniesie na mapke noormalnie Profeska :)

Nic nie wnosi do tematu ? *-* coś wam pewnego dnia się popsuło z serwerem i po restarcie pisało na czacie ,, Witaj w świecie Aline2 "

Wasz śmieszny klient pasuję idealnie do plików Sheili ( Aline2 ) także polecam :)

Dalej uważasz że, zgłaszasz coś do moderatora forum ? Nie dosyć że, macie gotowca, serwer wywala co najmniej raz na 15 minut, nie umiecie zrobić TP na mapkę 160lv BEKA xD <-- Śmieje się z was ! bo jestem zielony i sam to naprawiłem <3 exp raz leci dobrze a raz expi się 5h lv. Bugi expa w PT :D

Wyłączcie to bo szkoda nerwów i słów

Specjalista
Opublikowano

Kolejny shit, i większość nie odbugowana, a potem padną. >.<

Shit to Ty kurwa jesteś,i weź wypierdalaj.

Bo kurwa wszędzie Ci coś nie pasuje,zrób kurwa sam serwer zobaczymy jak Ci to wyjdzie,wtedy każdy bd miał łacha z Cb,bo kurwa tak cwaniaczysz a gówno potrafisz,hejterku jebany.

@Serwer godny uwagi,wbije i zobaczę co tam u was się wyprawia. :P

Kurwa ludzie wbijcie na forum to się dowiecie czemu był offf,nie siejcie fermentu,bo gówno wiecie a pierdolicie farmazony...

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Reklama

Siema chcecie miec info o serwie ? prosze bardzo

Serwer postawiony na plikach :

http://www.mpcforum.pl/topic/1090818-dl-pliki-serwerowe-aline2-wersja-2/

0 zmian oprócz dodanego napisu Laneris.pl! ( nawet jak zaczynamy gre pisze Aline2 ) pełno bugów na expa ITD.

tutaj mala rozmowa z GM

Ja
siema
jestes moze ?
17:27
23867203
ta
Ja
za co cie wywalili z teamu ?
23867203
to lamusy są
oni nic zrobić nie potrafią
17:28
Ja

[DL] Pliki serwerowe Aline2 - Wersja 2 - Pliki serwerowe
mpcforum.pl/t...
-,- pliki wzieli z mpc i nawet nic nie zmienili
17:29
23867203
no to są lamusy
surek bierze tylko sm
i gra w lola
ma 14lat ; d
Ja
to ten seerwer nie potrzyma długo ?
23867203
nie
nie ma tutaj żadnej przyszłości
jest jak jest
pełen bugów
wgle się tym nikt ni einteresuje
17:30
Ja
to oni zrobili tylko serwer dla kasy na lola ?
17:30
23867203
stoji żeby stać, żeby na sm zarabiać
ta

ss nie moge dodac nie wiem dlaczego ( win.7) np. na imageshack odpala sie okno i wgl nie mam takiego ss na pulpitu wiec skopiowalem rozmowe z gm ;)

wiec nie polecam gry na tym syfie ja zmarnowalem 20h gry bo niby mialo byc wszystko poprawione a 95+ ( jak sa nowe mapy ) jest full bugów pozdrawiam

jezeli chcesz pakowac w kieszen miszcza na LoL'a to prosze bardzo ten serwer jest idealny dla cb !! jak dla mnie prezka nie powinna tu byc wgl na tym forum

~BialyOrzel

Opublikowano

Jak mówiłem, pro Ambrozja nawet nie ruszył się i nie zmienił nazwy powitania.

Brawo dla pana, nie polecam serwera jak widać po komentarzach ciągle prawie off, licznik podkręcony o 800-850.

Jak wynika po rozmowie serwer dla pieniążków.

Opublikowano

jest caly czas on?

to dziwne bo np sylwester od 3 off do 12 slowa [GA]iZumi : musicie czekac aż miszcz wstanie bo pewnie naje... jest po sylwku ja nie mam dostepu do maszyny

dzien wczesniej 4h serwer off iZumi- ja nic nie zrobie musicie czekac aż miszczu się wyspi i wlaczy serwer... itd.itd.itd...

zalosne zachowanie i tak jak pisalem nie polecam :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...