Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego wywala mnie z metina na modzie kiedy biore dużo mobów na pelerynke?

aretu12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam spatchowanego metina i najnowszego moda. Kiedy używam funkcji żeby lurowało mody (i jeżeli jest ich dużo) wywala mnie z metina. Prosze o pomoc!!!

Opublikowano

Mam spatchowanego metina i najnowszego moda. Kiedy używam funkcji żeby lurowało mody (i jeżeli jest ich dużo) wywala mnie z metina. Prosze o pomoc!!!

a masz wh ? jeśli masz wh to zawsze tak czasem wywala :)

Opublikowano

To wina serwerów.

Mnie ostatnio wywalało, gdy lurowałem duże spoty(bez hacków).

Ale przez mobbera też Cię może kickać, po prostu zmień częstotliwość używania pelerynek :)

Opublikowano

Jakie masz ustawienia na Mobberze ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Gdy dropie skarpety na pieskach tez mnie co chwile wywala a nie mam hacków (tylko na pieskach gdzie indziej nie) wiec nie wiem czy o ile jest to mozliwe czy admini nie ustawili czegos takiego zeby walsnie utrudnic zycie botom ;/

Opublikowano

no to nie dziw się, ustaw tą częstotliwość tak jak była na 15 i graj .. Tak często cię wywalać nie będzie.

Opublikowano

Pamietam podobny problem w 2010 r. był na serwerach prywatnych. Tak samo było że jeżeli brało się sporą ilość mobów to kickało. Najprawdopodobniej baza damych serwera jest obciążona i nie wczytuje tyle danych na raz czego efektem jest kick.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...