Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zadowalajaco pogram sobie w te gre?

Lubie_Lody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

Posiadam taki sprzet:

Intel Core 6300 1.86Ghz

geforce 8600 256mb

4gb ramu ddr3

pogram na nim w test drive ultimate 2? Podajcie ile bede mial okolo fpsow :) z gory dzieki.

Ps. Wiem, slaby komputer i tak dalej ale brat dostal nowy a ten itak jest lepszy od lapka ktorego mialem:)

Opublikowano

jakim cudem, jak euro truck simulator 2 mi idzie na normalnych przy 20 modach i jest plynna gra? Wydaje mi sie, ze ets ma wieksze wymagania

Opublikowano

tdu2 40 fps i niskie, tak? Ale przynajmniej pojdzie, nie tak jak wszechwiedzacy radios wypowiada sie a nie wie:x

poczekam, moze ktos jeszcze sie wypowie:)

Opublikowano

hmm nie gra? Ja sie ciesze, ze chociaz moge w cos pograc. Jak chce grac w cos bardziej wymagajacego to mam xboxa :) ja chce pograc w jakies gry samochodowe bo chyba kierownicy logitech g27 (brata) nie podczepie do xboxa

Opublikowano

Jeśli FHD to nie pograsz , ale jeśli 1280x720/1280x1024 to pograsz na low w 40-60fps :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...