Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ludziska mam do was pytanie. Wiecie co może być przyczyną wysokiego pingu w World of tanks? Ping od 250-500 zazwyczaj. Nie da się grać, trwa to mniej więcej od 2 dni. Internet radiowy, 2mb/s.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

internet radiowy, już sam sobie odpowiedziałeś ja kiedys mialem zajebisty ping do 40 kupilem w wakacje nowy pc i sie zjebal za to co oni odpierdalaja z tym netem to bym im wyjebal a to jest ich wina, bo jak sie do nich zadzwoni jest dobrze ale co mam codziennie dzownic do debili

Opublikowano

Może masz włączony jakiś program pobierający jakieś gówna , włącz menadżer zadań i wyłącz programy , których nie używasz (nie są potrzebne do pracy PC).

?????

Opublikowano

No wcześniej nie było, ogólnie nie ma problemów.. może czasami jak pogoda jest straszna ale tak to lajtowo działa.

Płaci się tyle za to gówno, dodatkowo tylko 2mb/s i jeszcze nie działa...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Może masz włączony jakiś program pobierający jakieś gówna , włącz menadżer zadań i wyłącz programy , których nie używasz (nie są potrzebne do pracy PC).

Tylko TS działa, a tak to nic więcej co mogłoby przeszkadzać.

Jutro sobie do nich przedzwonię to sobie przeprowadzimy ,,miłą'' rozmowę.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tak to jest mieć internet radiowy, na szybkość łącza duże znaczenie ma pogoda, jeśli łączysz się przez wifi to odblokuj dmz, wtedy komputer niby jest bardzie narażony na syf przy pobieraniu ale pingi są niższe ;d

Opublikowano

taki ping to dla mnie standart, w roomie haxballa miałem 5k-10k pingu i lagi że hoho, wyłącz wszelkie komunikatory, facebooka i zobacz

Opublikowano

Mój kumpel też ma radiówkę i przez tą pogodę co u niego jest nawet nie wbija na marnego FB.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...