Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Świecenie

Kosiarz11512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem kiedyś pobrałem nowe świecenie zbroi i dzisiaj znalazłem je na kompie i chciałem sobie wgrać lecz jest pewien problem nie wiem jak... ;x

Ss plików pobranych: http://iv.pl/images/55694366230961764302.jpg

Ss plików z pc: http://iv.pl/images/92061640172000958044.jpg

Nic nie ma do podmiany próbowałem usunąć all z tego folderu w pc i wgrać te pliki i zrobić wpisy do pakera no ale wtedy jak odpalam metka nie widać postaci.

Dam limit +.

Opublikowano

Nie lepiej zrobić nowy plik do folderu pack i dodać wpis do indexu? zapewne źle pakujesz, bo użyłeś złego "type"

PS. Podrzuć te pliki tutaj wraz ze skanem, to Ci zrobię. :)

@Down

Nie musisz, bo i tak będzie odczytywało nową zawartość z tamtego nowego pliku zamiast z podstawowego (pc) musisz tylko utworzyć odpowiednie foldery, czyli: ymir work -> pc -> common -> effect -> i tam utwórz foldery "armor" - świecenie zbroi , "sword" - świecenie broni i wrzuć pliki dot. świecenia w odpowiednie foldery. ;)

Cytat

Pomogłem? kliknij "Lubię to" ;)

Opublikowano

Będzie ciężko bo wolno mi uploaduje ;x

Możesz mi wytłumaczyć jak zrobić te nowe pliki znaczy wiem że spakować i zrobić wpisy do pakera i wiem jak dodać do indexu tylko muszę w pc usunąć te efekty żeby używało tych z tego nowego pliku który zrobię i wrzucę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...