Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

program ktory wykryl aktualizacje przy wlaczeniu pc O.o

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, własnie 5 min temu włączyłem pc a tu coś mi wyskoczyło żeby zainstalować program Driver Booster czy tam zaktualizować i teraz co mam zrobić jak to otworzyłem, zainstalować? tylko ze one są gorsze

a niżej jak jadę to myszka, usb, realtek itd. tam pełno tych sterowników i napis Zainstalowano

chociaz jeden normalny moderator na forum nie dal mi warna za nie wklejenie do linku do kodu znajac reszta juz byscie mnie zbanowali.. smiech na sali

Opublikowano

okej a co to w ogole za program ;o jakas aktualizacja jego sie zrobila na nowy bo chyba takiego nie miałem

edit; tam najgorszy to znaczy ze mam stare sterowniki? a nie ze najgorsze mi zainstaluje bo ja własnie tak rozumialem, heh

edit2; dobra wymagany restart jestem za 2 min jak cos napiszcie mi

Opublikowano

sory ze tak dlugo xD ale wszystko sprawdzilem program znalazl mi nowa aktualizacje programu, antywirus mam ESET Smart Security 7 płatny

edit; chyba od geforce experience to sie nie wzielo ani od programu asus gpu tweak od mojej karty nie wiem w ogole skad on xD

edit2; ale ogolnie program mi sie podoba ten geforce experience jest niepotrzebny nie? jak mam ten bo w tym to chyba kazdy sterownik znajduje jest ich z 50

a geforce experience tylko do karty graficznej jest chyba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...