Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie z mega.co.nz

KaoLin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pewien problem, a więc niektóre Kilenty z Serwerów Prywatnych są uploadowane na stronke mega.co.nz, gdy pobieram z tej stronki i np. klient waży 800 MB to mi pobiera z tej stronki 800 MB i jak się pobierze to zaczyna się ściągać na nowo tylko, że z przeglądarki chroma. Jako iż nie należe do ludzi którzy mają w uj miejsca na Dysku C, to mnie bardzo denerwuje że pobiera mi 1,6 GB zamiast tych 800MB... Nie wiem o co chodzi i jak dokładnie z tej stronki pobierać żeby zabierało mi z dysku tylko 800 MB a nie 1,6 GB. Czy mógłby ktoś mi napisać jak z tego gówna pobierać? ;/

Opublikowano

Witam!

Mam pewien problem, a więc niektóre Kilenty z Serwerów Prywatnych są uploadowane na stronke mega.co.nz, gdy pobieram z tej stronki i np. klient waży 800 MB to mi pobiera z tej stronki 800 MB i jak się pobierze to zaczyna się ściągać na nowo tylko, że z przeglądarki chroma. Jako iż nie należe do ludzi którzy mają w uj miejsca na Dysku C, to mnie bardzo denerwuje że pobiera mi 1,6 GB zamiast tych 800MB... Nie wiem o co chodzi i jak dokładnie z tej stronki pobierać żeby zabierało mi z dysku tylko 800 MB a nie 1,6 GB. Czy mógłby ktoś mi napisać jak z tego gówna pobierać? ;/

pobiera ci jedynie te 800mb, lecz po wszystkim masz takie jakby sprawdzanie, pisze że 800mb lecz trwa minutkę, dwie :)

Opublikowano

No właśnie nie pobiera 800 MB, bo niedawno pobierałem i jak ściągnęło mi się z mega.co.nz, potem przez chroma to przez chroma nie mogło się dalej pobierać bo już nie było miejsca na dysku. Usunałem to co się nie pobrało te z chroma, wczesniej miałem 1,7GB a teraz zostało 880 MB. Więc ciekawe gdzie się podziało te 800 mb? ;/

Opublikowano

No właśnie nie pobiera 800 MB, bo niedawno pobierałem i jak ściągnęło mi się z mega.co.nz, potem przez chroma to przez chroma nie mogło się dalej pobierać bo już nie było miejsca na dysku. Usunałem to co się nie pobrało te z chroma, wczesniej miałem 1,7GB a teraz zostało 880 MB. Więc ciekawe gdzie się podziało te 800 mb? ;/

widocznie pobrałeś 2x te 800mb, tak jak już ci pisałem, te ponowne 800mb to tylko sprawdzanie :)

Opublikowano

widocznie pobrałeś 2x te 800mb, tak jak już ci pisałem, te ponowne 800mb to tylko sprawdzanie :)

Nie pobierałem 2x, aż taki głupi nie jestem. Jeśli te z chroma to tylko sprawdzanie to dlaczego znowu zajmuje 800 MB? ;/

A wypakowywałeś ten plik czy nie ?

Jak wypakować plik, skoro się nie chce pobrać bo miejsca na dysku nie mam bo pobiera się 2x 800 MB. ;/

Opublikowano

Bo z tego serwisu ściąga Ci się do %TEMP% a potem kopiuje Ci się do pobranych nic na to nie poradzisz.

Opublikowano

A moge to jakoś usunąć aby z powrotem odzyskać miejsce na dysku? ;/

Tak, daj Oczyszczanie Dysku, dysk C, i zaznacz najlepiej wszystko.

Opublikowano

Tak, daj Oczyszczanie Dysku, dysk C, i zaznacz najlepiej wszystko.

No okej, spróbuje. Mam wolnego miejsca 31MB i zobaczymy po Oczyszczaniu.

@EDIT

No więc tak, plik ważył 800 MB a mam wolnego 400 MB, więc? ;/ Z 1,6 GB zostało 400 MB. Fajna stronka. ;3

Opublikowano

No okej, spróbuje. Mam wolnego miejsca 31MB i zobaczymy po Oczyszczaniu.

@EDIT

No więc tak, plik ważył 800 MB a mam wolnego 400 MB, więc? ;/ Z 1,6 GB zostało 400 MB. Fajna stronka. ;3

Spróbuj jeszcze przeczyścić CCleanerem.

Opublikowano

Spróbuj jeszcze przeczyścić CCleanerem.

Okej, spróbuje, chociaż wątpie, że to coś da.

@EDIT

Tak jak myślałem zwolniły tylko 100 MB. ;/ Ta stronka jakaś ujowa jest, że pobiera 2x więcej MB zamiast powinna...

Opublikowano

Mi pobiera tylko raz, a za drugim razem trwa to 15 sekund i sprawdza czy wszystko jest prawidłowo pobrane .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...