Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

------[FB][RolePlay][100 slotów][ZAPOWIEDŹ][Craft4u]---------

xAlikos123X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

gVJm3lA.png

Witam!Mam zamiar otworzyć server FB w stylu średniowiecznym + RolePlay.Piszę ten temat, aby poradzić się was co może tam się jeszcze znaleźć.Proszę o podsuwanie pomysłów, które mogły by bardziej urozmaicić rozgrywkę!

pVmlcjN.png

Rozgrywka:

CZAT:

Wygląd czat'u, chciałem zeby nie był zbyt kolorowy, ale też żeby wiadomości administracji były widoczne:

2ZpFZgH.jpg

LOGOWANIE:

Chcę, aby server był w 100% po polsku, nawet komendy, więc postarałem się o spolszczenie komend logowania ;)

Y6lnD3j.jpg

DZIAŁKI:

Tu już nie mam żadnego SS'a, bo miasto jest w 0% zrobione.Ale trochę o nich napisze.Działki będą za opłatą, może zrobię tu mały schemat:

DZIAŁKA 20x20 blisko spawna - 4000 dukatów
DZIAŁKA 15x15 blisko spawna - 2500 dukatów

DZIAŁKA 20x20 dalej spawna - 3000 dukatów

DZIAŁKA 15x15 dalej spawna - 1500 dukatów

Więc tak by to wyglądało.Działki można będzie kupić automatycznie poprzez tabliczkę.

NETHER:

Wejście do netheru będzie w godzinach od 1000 do 2200 aby to trochę urozmaicić, wejście do netheru będzie trochę inne niż normalnie, otóż tworzenie portali będzie zablokowane!Wejść do netheru będzie można poprzez wielki portal w jednej z gór, będzie do niego droga.

USUWANIE PRZEDMIOTÓW Z ZIEMI:

Aby zapobiec lagom co 10 minut usuwane są itemy leżące na ziemi:

QmoNBIm.jpg

ANTY X-RAY:

Nad jakimś super anty x-ray'em się nie rozczulałem, po prostu będzie to zwykły OtherDrops z kilkoma fajnymi opcjami.

To koniec prezentacji, mam nadzieję, że napiszecie co można jeszcze dodać :)

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...