Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ratujmy zwierzęta

eMSPLAYER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie nie tylko zabijają zwierzęta w imię mody okrutnej, to jest obrzydliwe.Bliźniaczki Mary Kate i Ashley Olsen są winne zabijania

niewinnych zwierząt!Orgnizacja Peta postanowiła wkroczyć,np.apelując!

Lecz nic tym nie zdziałała:( :( :( :( :( :( !Bliźniaczki ignorując ich,stworzyły własną

linię mody!Która ma za zadanie robienie odzieży z futer niewinnych zwierząt!Pomóżmy tym zwierzętom!Jednak bez na to nie możliwe

musimy bez waszej pomocy!Umieszczajmy ten artykuł na swoich stronach,blogach,forach!Pamiętaj i ty możesz im pomóc!

Zwierzęta futrzane, spędzają swoje całe życie w gospodarkach rolnych,zmuszane są do spędzania swojego życia w brudnych i małych klatkach. Zmuszone,by stać na cienkich drutach klatki, miliony norek, lisów, królików i inne!Zwierzęta nigdy nie dostają szansy, by kopnąć, poruszyć, albo zrobić cokolwiek jeszcze to jest naturalny i ważny dla nich. Jakieś zwierzęta są zabite przez mienie ich szyi rozbitych,albo ich czaszek zbitych przed byciem zawiązanymi w górze za ich tylne nogi i mieniem ich głowy ucięły. Inne są zabijane przez odbytowe albo pochwowe pokopanie prądem. Nie ma całkowicie żadnego powodu, by zabijać zwierzęta dla ich futer!Kiedy jest tak dużo modnych i ludzkich alternatyw!

Dałem to na forum!ponieważ chce dać chociaż namiastkę tej pomocy!

Tutaj możecie obejrzeć film jak są traktowane te zwierzęta!To także strona tej organizacji!!!!!!!!

Oto strona Organizacji Peta na której dały karykatóry bliźniaczek!i z niej pochodzi ten materiał!

@Edit:

Przykład torturowania!Nawet o tej mniejsze trzeba walczyć!

W filmach podobnych do tych(tam z zakładek na YT)jest jeszcze ten sam człowiek co torturuje te myszy!

Patrzcie na tego debila!Co sie cieszy(że tak powiem)jak pojebany

Opublikowano

H*j mnie bierze jak patrze na takich s********w.Oglądałem wiele filmów tego typu np:z foka gdy w ich głowę wbijano kilof i uderzano o beton itd.W takich chwilach mam ochotę zakatować człowieka ale cóż,mam nadzieje,że w końcu spotka ludzkość kara na która sobie zasłużyła,bynajmniej większość.

Opublikowano

No dobra, ale tego tekstu nie da się czytać..;/ Jakby z jakiegoś translatora wypuszczone... po niepolsku napisane..

A co do akcji to popieram ją, bo nie można tak traktować zwierząt..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Lord Makin bo to jest z translatora przetlumaczone :P widac odrazu ^^ nie chcialo mu sie pisac wiec poszedl na latwizne

Co do tematu to tak jak azerf z mila checia wziol bym kilof za**** mu w ryj nim i przejechal morda po betonie. To nie jest ludzkie czlowiek mysli ze jest na wyzszym szczeblu rozwoju to moze robic co mu sie podoba... jesli by tak bylo w calym wszechswiecie to NOL'e UFO czy jak tam zwiecie istoty pozaziemskie, napewno by nas juz wyplewily i zasiedlily nasza planete...

Jestem filozofem U.u xD

@Edit jesli ktos jest wrazliwy na punkcie cierpienia zwierzat (jak ja) nie radze ogladac filmu (po 10 sekundach wylaczylem) to jest nieludzkie zywcem obdzieraja szopa z futra a ten szop sie rusza i wyrywa :(:( ;( zajebac tych chujow zajebac!!

Opublikowano

Azerf, ty chcesz zostać weterynarzem podobno, nie prawdaż? Ale przestań się najpierw bać psów = p.

Oczywiście, ja na poczatek bym ZAJEBAŁ potem SKRĘCIŁ CHUJOWI ŁEB i takie tam szczegóły.

Na www.cda.pl w filmach można zobaczyć co jemy z "KFC", czyli jak są traktowane Kurczaki.

Jedząc 2 skrzydełka kurczaka = 1 martwy kurczak. Hmm, tak tak, oczywiście zaraz będzie "to zostań wegetarianinem", narazie jemy co jemy, a jeść musimy! Ale co do filmu, to widać, że pojeby i skurwiele.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ja bym z chęcią zajebał tych co traktują zwierzęta jak śmieć po co zabijać dla futer takie coś jest okropne...

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

ja nie moge, kurwa mac, jade dzisiaj tam do tego kurwa avganistanu czy kurwa do pakistanu i zapierdalam wszystkich pierdolnych ludzi tam.kurwa mac.

Opublikowano

stfu.. bardziej mam nie nauczyla przeklinac ? :F

nie rozumiem czemu ludzie tak postapuja.. normalnie jest to gorsze od fali trukow w gildi _The_Turkish w silku.. -,-

np. odcinanie rekinom pletw DLA GLUPIEGO TALERZA BARSZCZU

nie wiem.. ci ludzi nie mysla ? jak tak moznaa ... :f czy oni nei maja sumienia ?

Opublikowano

Co innego zabijać zwierzęta dla pożywienia/futer a co innego hodowanie ich tylko po to żeby się gryzły lub znęcanie się nad nimi ci ludzie mają najebane we łbie!

25538_04_06_10_5_38_25_0.png
Opublikowano

ja nie podzielam nawet dla futer Pewna modelka czy ktoś tam powiedziała że to okrutne zabijać zwierzęta tylko dla mięsa kurwa mac na żywca obdziera jednego nie mogę nawet na to patrzeć

Opublikowano

Oglądałem już taki filmik na innym forum ...

Nie rozumiem jednego jak można tak traktować zwierzęta i zabijać je na rzywca , w dodatku władza ma to chyba w dupie

Zauważcie jeszcze jedno , ci ludzie co pracują w takich organizacjach co morduje się na rzywca muszą mieś ostro napierdolone w głowach i kompletnie nie mieć uczuć

Oby ich to samo spotkało

Opublikowano

Po co ja to oglądałem...prawie zapuściłem pawia..żal,takich ludzi powinni trzymać w klatkach..a potem obdzierać na żywa...korwa,trzeba mieć napierdolone we łbie..jak hoj..

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Jak pacze na tych huji to kurwa zwymiotowac chce takie co powinno sie robic gdy te zwierzeta nie zyja i wtedy brac futra oczywiście zwierzeta musza umrzec swoją smiercia a nie zeby ich zabic poprostu zal. ru :(

Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą, tuning podstawą

sygnacopymj8.th.gif

warrockplayerym9.png23998.png 6458.jpg 26412.png

Opublikowano

Boże jak zacząłem oglądać ten film o szopach wyłączyłem po paru sekundach boże on je walił o ziemie i kroił jak były zywe....

Zabił bym skurwiela na miejscu

Ja sam mam 5 zwierzaków dlatego niemoge oglądać takich filmów bo odrazu coś sie ze mną dzieje.

A pozatym są sztuczne futra które wyglądają tak samo jak te ze zwierząt więc niewiem poco ta rzeźnia.

Najgorze jak na tym filmie te debile zabijają te zwierzęta.

Liś obdarty ze skóry i ciągle żyje..... to jest straszne

Niemogą ich uspać? ich to kręci czy co?

Nawet bym sie niezawachał takiego człowieka zabic wiedząc nawet jaka bedzie teego konsekwencja

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano
Boże jak zacząłem oglądać ten film o szopach wyłączyłem po paru sekundach boże on je walił o ziemie i kroił jak były zywe....

Zabił bym skurwiela na miejscu

Ja sam mam 5 zwierzaków dlatego niemoge oglądać takich filmów bo odrazu coś sie ze mną dzieje.

A pozatym są sztuczne futra które wyglądają tak samo jak te ze zwierząt więc niewiem poco ta rzeźnia.

Najgorze jak na tym filmie te debile zabijają te zwierzęta.

Liś obdarty ze skóry i ciągle żyje..... to jest straszne

Niemogą ich uspać? ich to kręci czy co?

Nawet bym sie niezawachał takiego człowieka zabic wiedząc nawet jaka bedzie teego konsekwencja

dobrze, ze ludzi nie zapierdalaja tak jak zwierzeta :P wtedy to by byla rzeznia ^^ :P swoja droga to i z mludzmi widzialem fily egzekucyjne jak np kucinali wszystkie konczyny lub glowe scinali blee :P

Opublikowano

w średnioweiczu to samo co teraz ze zwierzętami robili z ludźmi...

ale to już jakieś popieprzone debile by na rzywca zwięrzęta kroić

moim zdaniem zabijanie "jeb kijem w głowe" jest dobre jak zwierzęta po 1 razie od razu umrą...

a co do filmików...

to widziałęm taki fajny jak all flaki z ludka wyciągali

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak widze takich huji tobym ich tak samo zapierdolil jak oglądałem ten film to sie popłakałem A to wszystko w CHINACH

Opublikowano

Dla takich ludzi są komory gazowe ale ich nie wolno użyć .....

Okropne były te filmy :(

Współczuję tym zwierzętom ......

A jakby ktoś skrzywdził psa to ja bym h*** z**** i bym go k*** powiesił za J****!!!!

Na h*** stworzyliście ten temat?

Cały nastrój mi zepsuliście :(

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

To nie jest temat dla kogoś o słabych nerwach.

Opublikowano

ciekawe czy jakby tym ludziom to samo zrobili co tym zwierzętom to czy byliby happy? hmm.... wg mnie chyba niee

biedne "czworonogi" i inne "kilkonogi"

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

organizacja gaja tez z tym walczy ja nie wiem jak ludzie maja sumienie tak robic i kupowac

najgorsze to jest zabijanie indykow i kur bo wisza do gory nogami przywiazane maja nogi i ucinaja tak ze tulow zlatuje a nogi zostaja i sie keca dalej same nogi tragedia

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

hyh a jakby tak sie zamienili rolami z zwierzetami jestem ciekaw co by powiedzieli ;/ zycze smierci takim ludziom w takich samych meczarniach jakich traktuja zwierzeta.

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...