Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Naprawienie wygasania ostrzeżeń

Fertz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taką sugestię by naprawić wygasanie nabytych ostrzeżeń, w moim przypadku mam pełno ostrzeżeń, które miały wygasnąć w październiku a jest grudzień i ciągle je mam. Proszę o wypowiedzenie się (tak/nie + argument). Pozdrawiam

Opublikowano

Jestem na tak

Właśnie sprawdziłem to u ciebie i autentycznie tak jest.

I napewno nie tylko ja tak mam takbym miał 40% mniej na koncie a nie raz to zgłaszałem.

Opublikowano

Ktoś nad tym pewnie pracuje, bo administracja wie.

To, że pracują to rozumiem ale odpowiedź dostałem 24 października do tej pory ani nie mam zdjętych procentów ani nie zostało naprawione.

Opublikowano

Jestem za.

Ktoś "upragnienie" czeka aż warn mu wygaśnie a tu co... ?

Wiosło.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja to tego nie rozumiem ;_; Dostałem kiedyś 5%, miałem ileś tam (powiedzmy 20) i zbiłem to wszystko tutami. Potem 28 listopada o godzinie 15 dostałem 5%, a o 18 miały wygasnąc te co kiedyś napisałem. No i nie wygasło, więc napisałem do Dekodera, żeby je zdjął, a on mówi, że zbiłem te co dostałem kiedyś jakimś tutem. Ja już tego nie ogarniam ;_; xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Admin Cienia
Opublikowano

Administracja wie o tym problemie. Na obecną chwilę piszcie do gm z prośbą o zdjęcie ostrzeżenia, które nie wygasło.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...