Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ElotH

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mod;

medium-title.png
gpmt2-Procesor.png
Xeon
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
32GB
gpmt2-Lacze.png
1gpb/s
gpmt2-Strona%20Glowna.png
gpmt2-Rejestracja.png
http://eloth.pl/?page=register
gpmt2-Item%20Shop.png
http://eloth.pl/?page=downloads
gpmt2-Client.png
Wkrótce
gpmt2-Latka.png
brak
gpmt2-Skan%20Latki.png
brak
gpmt2-Na%20Start.png
na_start.png
gpmt2-Handlarze.png
handlarze.png
gpmt2-Bony.png
1-5, 6-7
gpmt2-Ulepszacze.png
ulepszacze.png
gpmt2-Exp.png
x 500%
gpmt2-Drop.png
x 500%
gpmt2-Yang.png
x 500%
gpmt2-Administracja.png
[GA]Elo
[GA]Ciastek
gpmt2-Od%20autora.png
Od autora

medium-title.png

informacje.png

txt-info.png

linki.png

Strona Główna:

http://eloth.pl/

http://eloth.pl/index.php?page=register

Pobierz:

http://eloth.pl/index.php?page=downloads

nastart.png

login_bg.png

na_start.png\

handlarze.png

handlarze.png

gm.png

mnich.png

npc_additional.png

inne.png

bonusy.png

staty_zabojstw.png

zwierzaki.png

zwierzaki.png

pet_system.png

bronie.png

woj-onehand.png

bronie_1_r.png

woj-twohand.png

bronie_2_r.png

daggers.png

bronie_ninja.png

weapons-sura.png

bronie_sura.png

ulepszacze.png

ulepszacze.png

expowiska.png

mapy1.png

kostiumy.png

kostiumy.png

pytania.png

pytania.png

team.png

team.png

sign.png

sign.png

sign1.png

weryfikacja.png

1.png

2.png

Zapraszamy do rejestracji na serwerze oraz na forum (link na stronie).

Wszelkie elementy graficzne użyte w prezentacji są zastrzeżone prawami autorskimi.

Bezwzględny zakaz kopiowania całości lub części grafik.

Opublikowano

2x up -czytaj uważnie ,jest napisane że są 2 sposoby zmieniania standardowy i przez npc.

Ps. Co do serwera to zapowiada się fajnie ale jak większość ,wszystko wyjdzie w grze .Przestarszył mnie troche ten tekst ,że nie wszystko z is dropi w grze więc musze zobaczyć ten wasz is...

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Weź zrób normalnie zmienianie 1/5 a nie przez npc ...

Czytać umiesz? Piszę, że można zmieniać albo zmiankami albo u npc, że obydwie opcje są.

@AW

Czy na serwerze występują katakumby lub inne dungeony, które nie są pokazane?

Opublikowano

@Ładnie dopasowany start w jeden weekend startuje 3 Fajne serwery,zagram na tym i na jeszcze drugim fajnym,zostanę na tym który spodoba mi się bardziej xD

Mam pytanko: w ile dni wbije 255lvl grając 4h dziennie ? (Dam rade w tydzień)

Mam nadzieje że exp jest easy (tak jak typ serwera)

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Dodajcie bs i brak rosek na magie, nie po to będę sie męczył bm żeby w pvp przegrywać .

edit: zbroje 2x magia + roski? Chyba was pojebaobao. Chcialem zagrać z ekipą zmieniłem zdanie.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Być może zawitam na Eloth'a. Lecz mam kilka kontrowersji...

Pierwsza sprawa. Nie sądzisz, że robienie startu w sobotę, a nie w piątek to tylko robienie sobie pod górkę? Dużymi krokami nadchodzą święta, i wydaje mi się, iż większość no-life'ów rzuci się na pierwszy serwer jaki wyjdzie.

Druga sprawa. "Otrzymano bonus 150 SM!" logicznie myśląc, jest to złym pomysłem, i prowadzi do porażki serwera. Ludzie będą robić multi-konta, żeby kupować coś z IS (póki co nie mogę napisać przykładu, gdyż zablokowałeś strony z płatnościami do startu serwera).

Pytanie dotyczące rozwoju zwierzaków - Nie do końca rozumiem, chodzi o to, że po wbiciu 15 lvlu zwierzaka nie można wbić wyższych statystyk, czy o to, że po zmianie peta możemy dalej je podwyższać?

Polecam posiadanie TS'a minimum 2 dni przed startem, żeby gracze mogli się poznać, i ugadać się co do wspólnej gry (gildie, królestwa, pt itp.)

Mogę się tylko domyślać, lecz wydaje mi się, że nie polecicie w kulki, gdyż sam regulamin serwera wszedł w życie 20 lipca, także wątpię byście po takim długim czasie pracy zrobili go na miesiąc.

"Serwer eloth.pl jest projektem testowym (edukacyjnym), działa on na ogólnodostępnym oprogramowaniu.
Gracze, są jedynie testerami, a Administracja dzięki temu projektowi uczy się i poszerza swoją wiedzę na temat programowania (C++ itp.)" xD hajs, hajs hajs, hajs hajs, hajs hajs, hajs hajs, hajs :ninja:
Wasz Cirkays. ^_^

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Napewno zagram, pytanie macie reklame gdzieś? Taki zajebisty serwer, ale żeby nie było 150 osób na starcie :)

Opublikowano

Czytać umiesz? Piszę, że można zmieniać albo zmiankami albo u npc, że obydwie opcje są.

@AW

Czy na serwerze występują katakumby lub inne dungeony, które nie są pokazane?

Póki co katakumb nie ma, ale zapewne je dodam, mam już nawet bardzo rozbudowany i unikalny quest :).

Można na bete się zapisać?

@

Po co ten NPC z mixowaniem? :x

A czemu nie? Ja osobiście nie lubie zmieniać bonusów zmiankami, więc wyszedłem z założenia, że zrobię coś takiego jak zmiana bonusów u NPC gdzie trzeba klikać tylko raz, a nie szurać myszką i najeżdżać na przedmiot aby zobaczyć co weszło. Zmiana u NPC będzie o wiele szybsza, bynajmniej dla tych co nie używają BS ;).

Dodajcie bs i brak rosek na magie, nie po to będę sie męczył bm żeby w pvp przegrywać .

edit: zbroje 2x magia + roski? Chyba was pojebaobao. Chcialem zagrać z ekipą zmieniłem zdanie.

Nie ma to jak po samej prezentacji z obrazkami oceniać pvp i szanse poszczególnych profesji w nim, jestem fanem Twojej intelekcji ;)

nie ma dzwonków, wachlarzy, łuków, zbroi ? ;o

Szkoda że bronie robimy z tych na 75, a nie 65.. Server wygląda ciekawie, może zawitam :)

Bo bronie robimy na średnie. ;)

Opublikowano

Oficjalny klient Eloth jest już dostępny do pobrania, link: http://eloth.pl/index.php?page=downloads

Polecam pobierać teraz, bo w dniu startu transfer może być przeciążony!!!

Proszę przetestować czy all działa, błędy zgłaszać bezpośrednio do mnie :)

Masz pomysł na jakąś większą reklamę? ^_^

EDIT: Nie ma tam żadnego pliku do pobrania. ;s

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

TS3: ts3.eloth.pl , zapraszam, póki co 32 sloty ale postaram się zdobyć licencję i będzie ok :)

Kanały prywatne będą po starcie serwera, żeby nie było, że komus się serwer nie spodoba i oleje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...