Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMR w Rankedach

LaaW99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis zakonczylem robie 10 gier solo.

elo wyszlo mi 2560 (4 wygrane 6 przegranych gdzie w 1 ktos wyszedl)

Pytanie moje jest: z jaka iloscia elo sie startuje? jestem na +?

Opublikowano

Jest to system MMR (Matchmaking Rating) - coś podobne jak w League of Legends kiedyś. Nie ma tutaj żadnego podziału, czym masz większy ranking tym lepiej. Nie startujesz żadną - po dziesięciu grach jest ustalana. Na plusie jest raczej każdy, nie ma ujemnego ratingu. Pamiętaj, że jak w party będziesz miał osoby z innym mmr matchmaking będzie starał się przydzielić przeciwników o podobnej średniej mmr całego teamu.

Opublikowano

Nie wiesz jak ci oblicza MMR? otóz ogłaszam mam 170 lvl i mam 5054 MMR dlaczego? bo jestem jednym z najlepszych graczy którzy mają skilla a jesli chodzi o samo MMR to chocbys wygrał 10 gier pod rzad :3 wyjdzie ci taki MMR powtarzam taki jaki miałes w zwykłych meczach pozdrawiam ;)

Legenda
Opublikowano

Przepraszam Cie bardzo, ale ja mam drugie konto ledwo wbiłem ten 13lv żeby grać te rankedy i mój wynik wynosi przeszło 5200 i jakiś ze mnie nie narcyz, ponieważ całą polską scenę doty leszczę, ponieważ nasi uważają się za mega prosów, a są wielkimi gównami, którzy ogłaszają się za najlepszych. Więc ja się Ciebie pytam czemu nie grasz jeszcze w Na'Vi? I nie znasz niestety sytemu obliczania tego, więc proszę nie pierdol głupot i nie tłumacz ludziom robiąc z nich głupa, ponieważ mało kto Ci da się na to nabrać.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Przepraszam Cie bardzo, ale ja mam drugie konto ledwo wbiłem ten 13lv żeby grać te rankedy i mój wynik wynosi przeszło 5200 i jakiś ze mnie nie narcyz, ponieważ całą polską scenę doty leszczę, ponieważ nasi uważają się za mega prosów, a są wielkimi gównami, którzy ogłaszają się za najlepszych. Więc ja się Ciebie pytam czemu nie grasz jeszcze w Na'Vi? I nie znasz niestety sytemu obliczania tego, więc proszę nie pierdol głupot i nie tłumacz ludziom robiąc z nich głupa, ponieważ mało kto Ci da się na to nabrać.

Ranked mmr wylicza się na podstawie mmr ze zwykłego matchmakingu + jest ono zależne od levela. Jeśli na normalach miałeś mmr w oklicach 3k, to nie łudź się, że na rankedach po "kalibracji" wyjdzie ci więcej niż 3,2k.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...