Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział Metin2..

imagus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio przeglądając sobie dział Metin2, a dokładnie Publikacje i Zapowiedzi, jest tam nieziemski syf, większość serwerów które padły nadal mają otwarte prezentacje.. jestem za wywaleniem tego do kosza, bo gdy chcę poszukać sobie jakiś fajny serwer to się nie da..
(w zapowiedziach wywalić nieaktywne zapowiedzi)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

A to ma sens? Bo moderacji chce sie codziennie sprawdzac setki serverow by miec pewnosc, ze publikacja nie jest upadlego servera? Na nie, bo tego nikt nie ogarnie.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

23. Zamknięte Prezentacje Serwerów (na stałe) będą przenoszone do kosza po trzech dniach.

...

25. Serwery, które nie działają będą zamykane.

Tak też jest, tyle w temacie ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

A to ma sens? Bo moderacji chce sie codziennie sprawdzac setki serverow by miec pewnosc, ze publikacja nie jest upadlego servera? Na nie, bo tego nikt nie ogarnie.

Lol, ale ja im nie każę sprawdzać każdego serwera, tyle że jak spojrzysz na 4/3 stronę to i tak większość piszę że serwer Off, więc? No fakt, to takie trudne wejść do działu, ja pier

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Lol, ale ja im nie każę sprawdzać każdego serwera, tyle że jak spojrzysz na 4/3 stronę to i tak większość piszę że serwer Off, więc? No fakt, to takie trudne wejść do działu, ja pier

Dzisiaj (znaczy już wczoraj.. :D) wywaliłem 7 serwerów:

ccc.png

Wczoraj też parę.

Wszystko jest na bieżąco usprawniane ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dajcie czas (kid)moderatorom. Na pewno się tym zajmą. To nie jest takie 'hop-siup'. Gdy ja robiłem czyszczenie z publikacji w moim dziale, też nie zeszło mi się z tym raz-dwa. Jeśli Wam to przeszkadza, dlaczego sami nie pomożecie gronu moderacyjnemu i nie zgłosicie nieaktywnych serwerów? To na pewno by pomogło w całej akcji czyszczenia publikacji.

Pozdrawiam.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Cześć, ostatnio przeglądając sobie dział Metin2, a dokładnie Publikacje i Zapowiedzi, jest tam nieziemski syf, większość serwerów które padły nadal mają otwarte prezentacje.. jestem za wywaleniem tego do kosza, bo gdy chcę poszukać sobie jakiś fajny serwer to się nie da..

(w zapowiedziach wywalić nieaktywne zapowiedzi)

Takie rzeczy to poprostu się raportuje. A jezeli to nie skutkuje to piszesz pw do moda dzialu lub GM.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...