Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co expić?

Mizuken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam pytanie mianowicie, mam 2lv Brytoli, i mam odblokowane:

• Niemcy
  • U.S.A
  • Japonia

Expić dalej Brytoli, czy coś innego, proszę o pomoc ;)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Nie Chiny tylko Japonię, expij brytoli początek. Trochę pograsz to wybierzesz dla siebie ulubiona nacje.

Opublikowano

Że co? Jakie odblokowane? Jakie Chiny? xD

Przepraszam, mój błąd. Już to poprawiam xD

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Ale nie możesz mieć odblokowanych... One są dostępne dla każdego od początku, a jest jeszcze ZSRR ;) W każdym razie wbij ten 4-6 poziom i bierz się za Rosjan/Niemców.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Oczywiscie ze na początku wszystko poza nacja którą wybrałeś jest zablokowane, ale samo sie odblokowywuje jak zrobisz kilka LV....

Opublikowano

Oczywiscie ze na początku wszystko poza nacja którą wybrałeś jest zablokowane, ale samo sie odblokowywuje jak zrobisz kilka LV....

To w takim razie sorry, ale chyba musiało to zostać wprowadzone niedawno. Z tego co pamiętam latałem wszystkimi rezerwami od razu... A może tak mnie wciągnęli Brytyjczycy, że nie zauważyłem, że mam zablokowane inne xD W każdym razie przepraszam za wprowadzanie w błąd.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Poczytaj sobie o nacjach i zdecyduj jaka Ci się najbardziej podoba i która najbardziej Ci odpowiada, ja szkolę wszystkie nacje (zależy od tego, czym chcę polatać) ale na początek polecam Ci Brytoli, abyś nauczył się lepiej grać, natomiast Niemców proponuję rozwijać na koniec, gdyż nimi dobrze jest znać podstawę Boom and Zooma, czy też energy fightingu ;)

1363095337-U286162.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Expij brytoli wiesz hurricane, spitfiery i te sprawy potem dla FUNU wejdz w japonie konkretnie do H6K4 każdemu polecam ten bombowiec sam przekonasz się dlaczego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...