Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier(GAMINGOWY) w cenie 1500-2000 zł

smok9381

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temcie, polecajcie komputery do gier w cenie 1500-2000 zł. Fajnie by było żeby dało się na nim nagrywać filmy z takich gier jak ac3/4 lub BF3/4 minecraft, metin2 i inne

Opublikowano

lepiej mniejszy dysk i 8 gb ramu na dzisiejsze czasy 4 to za malo.. juz cod ghosts np nie odpalisz bez lamania 1 gowna przez ktore nie idzie wlaczyc z 4 gb ramu minimum 6 poczytaj na necie sobie

Opublikowano

@2UP

Dysk to 30zł oszczędności, na ram potrzeba ponad 100. Nie opłaca się ciąć zestawu, skoro ram może spokojnie dokupić później. Przecież nawet laik da radę zamontować.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A może być używka ?

Bo w tym budżecie to lepiej wyjdzie używka

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

lepiej mniejszy dysk i 8 gb ramu na dzisiejsze czasy 4 to za malo.. juz cod ghosts np nie odpalisz bez lamania 1 gowna przez ktore nie idzie wlaczyc z 4 gb ramu minimum 6 poczytaj na necie sobie

RAM można dokupić, a CoD: Ghosts wymagał 6GB RAM i chyba zostało to poprawione.

Bierz zestaw kicaka.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wam chodzi o to że mam sam go skladać? I wolał bym nowego niż używanego

Opublikowano

Dajesz usługę montażu, wpisujesz kod mpcforum i za złotówkę przychodzi ci kurierem złożony sprzęt.

@Down

Przecież już mu podałem, geniuszu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A tam sam mam wybrać jakie chcę dyski, ramy itp. czy oni mi jakoś tak montują np. pod gry ? i o co chodzi z tym kodem (mpcforum)

Opublikowano

Za ten kod masz darmową dostawę oraz montażu.

Nie , musisz sam wybrać co chcesz

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Cena podzespołów uległa zmianie jakbyś nie zauważył. Wcześniej mój zestaw był za niecałe 2k. GPU pomiędzy 7850 i 7870, więc niewiele lepsza o ile w ogóle.

Po za tym 4GB ramu, co z tego że grafika <może> lepsza jak mu zmuli całą grę jak się RAM skończy.

Tutaj zestaw za 2080 zł z 8GB ram'u, jak za dużo pisz, jak możesz dołożyć też nas poinformuj

http://www.morele.net/inventory/info/pEnJjn/

//Linki wychodzące kodujemy.

Opublikowano

A dało by się coś zmontować z 2gb karty graficznej, 8gb ram i jakis fajny procek ale max do 2k zł

Opublikowano

mhm to spx. dzięki za pomoc. dam zaraz po plusie

A jeszcze 1 pytanko, jaki system pod nagrywanie filmów XP czy Win7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...