Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam.

Organizacja beznadziejna, dzieci w ADMINISTRACJI, brak mozliwosci dyskusji z adm. na ts, rozmowa na dowolny temat konczy sie banem permanentym.

Coś ci się kolegą myli !! Pierwsza odsłona serwera wystartowała bez problemów więc administracja wie co robi .Teraz serwer rusza od nowa więc mam nadzieję że serwer będzie wyjebisty :P Jeśli poprawicie drop ulepszaczy itp .

Ps. Moze już autopaczer pobierać pliki ? bo nic się nie dzieję gdy odpalam go .Zapraszam na START :D

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś ci się kolegą myli !! Pierwsza odsłona serwera wystartowała bez problemów więc administracja wie co robi .Teraz serwer rusza od nowa więc mam nadzieję że serwer będzie wyjebisty :P Jeśli poprawicie drop ulepszaczy itp .

Ps. Moze już autopaczer pobierać pliki ? bo nic się nie dzieję gdy odpalam go .Zapraszam na START :D

Siemanko Inspector. Sciagnij sobie patchera ze stronki , juz jest dodany. Tam masz x32 x64.Mozesz miec tam jakies niewlasciwe dane. Odnosnie expa , wlasnie dzis w nocy bede dokladnie sprawdzal. Muszle, tak. Dodatkowo tam w kazdym m1 pjawily sie skrzyneczki nowe z ktorych idzie dropic ciekawe itemki lacznie z muszlami.

Klucze do skrzynek na kazdych bosach dropia.

Dodatkowo tylko przypomne iz rejestrujac sie przed samym startem bonus w postaci exp 3 Dni.

Zapraszamy...

Opublikowano

Siemanko Inspector. Sciagnij sobie patchera ze stronki , juz jest dodany. Tam masz x32 x64.Mozesz miec tam jakies niewlasciwe dane. Odnosnie expa , wlasnie dzis w nocy bede dokladnie sprawdzal. Muszle, tak. Dodatkowo tam w kazdym m1 pjawily sie skrzyneczki nowe z ktorych idzie dropic ciekawe itemki lacznie z muszlami.

Klucze do skrzynek na kazdych bosach dropia.

Dodatkowo tylko przypomne iz rejestrujac sie przed samym startem bonus w postaci exp 3 Dni.

Zapraszamy...

O to nieżle :D oki to już sobie zaktualizuję go .Grałem na 1-wszej odsłonie i wrócę z powrotem do gry .czemu jak paczuje to nie widać co się aktualizuje i ile % jest .

Skoro wszystko macie gotowe to zróbcie start w piątek <3 tak w godz 18 -20 . W piatek tyle serwerów startuję więc w sobotę lipnie startować .

Opublikowano

Nie nie startujemy w sobotę punktualnie o 18:00 zapraszamy na ts3 darmowe kanały itp. dodamy .

Moim zdaniem nie ma znaczenia czy widać % ile jest pobrania z autopatchera :D jak skończy patchować to wystarczy kliknąć start .

Ci co odchodzą zawsze wracają .

Opublikowano

hehehe nie znam nikogo takiego jak "Senat-Seba"
to raz
dwa to jesli juz raz padl top znaczy ze dlaczego nie padnie 2 ?
wiem ze dzieci i 0 organizacji bo widze po TS.. chlopak z piskiem bez mutacji, 0'we pojecia o ts'ie na ktorym jesli dobrze widzialem mial MOD'a
to skomentowalem wprost "juz powoli widze ze temn server bedzie nastepnym z serii zje**nych" i za to dostalem bana? widze ze chlopak ma pojecie o ts'ie na tyle by kogos zbanowac + brak upomnienia, ban PERM za kilka slow prawdy?

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

Powiem tyle , ze za te reklamy u mnie na ts waszego serwera jak i TS'a nie bd mieli na pewno latwego startu , radze zaopatrzyć się w dobre zabezpieczenia , POZDRO czekam na ten start ....

1390144171-U592769.png

Opublikowano

hehehe nie znam nikogo takiego jak "Senat-Seba"

to raz

dwa to jesli juz raz padl top znaczy ze dlaczego nie padnie 2 ?

wiem ze dzieci i 0 organizacji bo widze po TS.. chlopak z piskiem bez mutacji, 0'we pojecia o ts'ie na ktorym jesli dobrze widzialem mial MOD'a

to skomentowalem wprost "juz powoli widze ze temn server bedzie nastepnym z serii zje**nych" i za to dostalem bana? widze ze chlopak ma pojecie o ts'ie na tyle by kogos zbanowac + brak upomnienia, ban PERM za kilka slow prawdy?

Pomyliłeś chłopaku serwery ponieważ u nas nie ma Moderatorów Team Speak 3 .

Skoro twierdzisz że to nie ty to dlaczego u nas widnieje tylko ban pod nickiem który napisałem wcześniej ? Nie potrafisz się przyznać ? Dostałeś bana i pierdzielisz głupoty , następnym razem więcej pokory , szacunku i kultury .

Opublikowano

Powiem tyle , ze za te reklamy u mnie na ts waszego serwera jak i TS'a nie bd mieli na pewno latwego startu , radze zaopatrzyć się w dobre zabezpieczenia , POZDRO czekam na ten start ....

Czyżbyś groził DDos'ami? Wiesz inteligencie, że za to jest perm? :X

Po za tym wiele osób zna już te ataki aka z mikrofali.

Nie dziwię się, że u Ciebie się reklamują, widocznie mają podobne zdanie o Tobie jak ja.

Nie bronię serwera ani nie jestem za nim, jednakże gdy widzę wypowiedź tego idioty to aż normalnie mną "trzepie". Na jakiej fazie rozwoju się zatrzymałeś człowieku?

Jak wyglądaja zabezpieczenia serwera?

Opublikowano

Czyżbyś groził DDos'ami? Wiesz inteligencie, że za to jest perm? :X

Po za tym wiele osób zna już te ataki aka z mikrofali.

Nie dziwię się, że u Ciebie się reklamują, widocznie mają podobne zdanie o Tobie jak ja.

Nie bronię serwera ani nie jestem za nim, jednakże gdy widzę wypowiedź tego idioty to aż normalnie mną "trzepie". Na jakiej fazie rozwoju się zatrzymałeś człowieku?

Jak wyglądaja zabezpieczenia serwera?

Niechaj wali chlopak... O ddos jestem spokojny. Nie reklamujey serwera na innych ts3 lub tez serwerach metin2. Ja osobiscie zapowiedzialem administracji iz nie ma odpierdlania takiej kiszki. Sam wypierdole na zbity pysk delikwenta ktory lata i reklamuje serwer, dlatego sadze ze to jakis kmiot zwykly byl ktoremu sie nudzilo.

Do Damianka , nie strasz ,nie strasz bo sie zesrasz... Slyszales to?

Opublikowano

zemu jak spaczowalem clienta to gra sie nie chce uruchomic ?

Poniewaz niektore pliki zawsze zachowuja jednakowa wartos nawet po edycji i po prostu patcher ich nie spatchowal. Dlatego sie robi klienty co jakis czas.

Opublikowano

No ja ci nie pomogę niestety . Od razu proponowałem pobranie new Klienta , a nie masz kolegi zeby ci mógł pobrac Kilenta i Tobie przekazać na pendrive

Opublikowano

Zapowiada się miodnie. Takie pytanko, czy jeśli wszedłbym teraz na TS3 jest możliwość dostanie jakiegoś prywatnego pokoiku dla teamu? :>

Do zobaczenia o 18:00 !:D ( w sobote ofc . )

Opublikowano

zielone zminaki po ile masz 200 sztuk 100 k ? stalki i bronie 65 gdzie dropio kasa dobrze leci kiedy pierwszy ox ;d i o ktorej godzinie ?

zmianki i dodania 200szt po 4kk . Stalki dropią z metków 30+ a w av2 stalki lecą +9 , bronie 65 również dropią w atlantydzie z mobów .

Ox+Zuo odbędzie się tydzień po starcie . Wszelkie informacje na temat eventów będą dostępne na forum .

Zapowiada się miodnie. Takie pytanko, czy jeśli wszedłbym teraz na TS3 jest możliwość dostanie jakiegoś prywatnego pokoiku dla teamu? :>

Do zobaczenia o 18:00 ! :D ( w sobote ofc . )

Kanały prywatne są darmowe i nie ma problemu z dodaniem . Zapraszam serdecznie

Opublikowano

drop muszli większy niż za 1 odsłoną? :D

Doszły te nowe skrzyneczki z Craking systemu więc na pewno więcej muszelek do zgarnięcia :) Wcześniej złego dropu nie było wystarczy chcieć ..

Opublikowano

Jak expiłeś a nie dropiłeś no to co poradzić , rób tak jak ja . Na początku eq a po tem exp , exp nie zając . Polecam chodzić na berana z metków muszle + Eventy i szkaty bossów . I tak się kreci a najlepiej Kup sobie Vip Shopa i tam masz muszle po 55kk :)

Opublikowano

No zapraszamy serdecznie na serwer ale też na TS3 , kanały prywatne darmowe oraz rangi możecie już otrzymać .

TS3: VeneticMT2.teamspeak.pl

Opublikowano

Jak zdobyć kanał VIP na TS3 ?

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...