Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Aion vs C9

JaAkaGadzina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy kto co woli. Moim zdaniem Aion. W C9 expisz na instancjach, a w Aionie masz otwarty świat + instancje.

Właśnie się tak zastanawiam nad aionem i raczej spróbuję :)

Opublikowano

Właśnie się tak zastanawiam nad aionem i raczej spróbuję :)

Tak mi się wydaję, że z Aionem jest podobnie jak z GW2 na początku totalne drewno, ale później się rozkręca. :P

Opublikowano

Ciężko porównać dungeonówkę do otwartego świata... Opisz co wolisz, bo inaczej ci nie pomogę.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Ciężko porównać dungeonówkę do otwartego świata... Opisz co wolisz, bo inaczej ci nie pomogę.

Ja lubię coś takiego że by gra nie była oparta tylko na misjach. Otwarty świat byłby fajny . :)

Opublikowano

Skoro wolisz open world to Aion. Chociaż... Ja bym ci bardziej polecił Terę-Online :). Jest ona milsza i mniej P2W niż Aion. Ale to jedynie twój wybór :D. Miłej gry jeżeli już się zdecydowałeś :)

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Ja wole tak samo C9 w Aionie może świat jest otwarty , ale exspienie oraz te misje nudzą bicie jednego mobka ma być ekscytujące nie dla mnie .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja polecam bardziej C9 mimo tego że to duengonówka. Grałem w Aiona i ledwo dotyrałem 30 lvl przy czym strasznie to nużące było. Oczywiście to są tylko moje osobiste odczucia, ale C9 wydaję mi się ciekawsze : P Zawsze też można spróbować zagrać w Tere : ) Grałem też i było o wiele ciekawiej niż w Aionie :ninja:

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...