Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czuje się okropnie...

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwykle chciałem spędzić sobotę w zaciszu mojego pokoju grając w jakieś gierki i przebywając na najlepszym forum w Polsce - MPCforum. Czas mijał mi wyśmienicie, chociaż robię to co sobotę od paru lat. Po godzinie 18 usłyszałem kroki na piętrze, które zbliżały się do mojego pokoju, o dziwo był to mój ojciec. Zaskoczyło mnie to, ponieważ nie utrzymuje z nim bliskich kontaktów, a on pracuje prawie cały czas. Wszedł do mojego pokoju i pyta się czy mam jakiekolwiek plany na sobotę. Oczywiście odpowiedziałem, że nie, przecież miałem już zapewniony wieczór. Rozmowa trwała jeszcze z pięć minut, wypytywał mnie o szkołę, znajomych i dziewczynę. Dwa ostatnie tematu próbowałem ominąć, przecież nie mam żadnych bliskich znajomych, ani dziewczyny...jednak on wiedział. Wychodząc z pokoju powiedział mi, że mogę pożyczyć samochód, jeżeli gdzieś dzisiaj będę wychodził. Poklepał po ramieniu i opuścił pokój. Koło godziny 19 zachciało mi się jeść, więc poszedłem na dół do kuchni. Idąc usłyszałem płacz mojego ojca, siedział w salonie oglądając album z moimi zdjęciami. Nie wytrzymałem, wszedłem jak gdyby nic i powiedziałem, że chce pożyczyć samochód, bo jadę na imprezę. Ojciec cały czas zasłaniał ręką twarz, abym nie zobaczył płaczu. Oczywiście zgodził się na pożyczenie samochodu, a chwile później zobaczyłem pierwszy raz tak wielką radość na twarzy i przytulił mnie. Wziąłem samochód i podjechałem pod galerię, gdzie jest wifi. Pisze tego posta ze smartfona, trochę się rozpisałem, ale nie mam nic innego do roboty. Wrócę do domu jutro nad ranem. Eh..

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Ok, pozdrów tatę i nie rozpierdol auta :)

Wiem ! pewnie zamontował bombę w aucie i chciał się Ciebie pozbyć. Rozpracowałem go !

Opublikowano

Ale że co? Że on płacze bo ma syna nolifa?

No bardzo to straszne i ogólnie współczuje mu z całego serca, ale to jakaś samosia jest czy mpc?

58815786.jpg

Opublikowano

WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAT

@Idź ruchać a nie przed kompem siedzisz ;-;

Opublikowano

Jak dla mnie są trzy opcje:

-ojciec płacze, bo macie słaby kontakt, a większość ojców chce syna, z którym będzie mógł dzielić pasje

-siedzisz przed kompem, nie masz przyjaciół, dziewczyny i ojciec uważa to za porażkę

-masz raka i zdechniesz pojutrze

Tak trudno odejść czasem od kompa, zejść do rodziców, posiedzieć, pogadać z nimi? Choć z drugiej strony nie znam twojej sytuacji w rodzine.

7m9a.png

Opublikowano

Zamiast pomóc to pierdolicie coś... Zapewne płakał dlatego że pogadaliście jakoś więcej niż zwykle, przeglądał zdjęcia, wspominał i poszło tak... A później ucieszył że poszedłeś do niego tak jakby.

Opublikowano

Z tego, co piszesz, wywnioskowałem, że ojciec prawdopodobnie przejmuje się, iż nie utrzymuje z Tobą bliższych kontaktów, oraz w pewnym stopniu martwi się o Ciebie. Taka nagła rozmowa mogła być dla Niego szokiem, nieoczekiwanym obrotem sprawy. Obstawiam, że puściły mu emocje. Jeśli chcesz z Nim się zbliżyć, to ważne, abyś poświęcał więcej czasu na sprawy inne, niż komputer. Najlepiej, jakbyś zaczął próbować rozmawiać z nim, starać się znaleźć wspólny temat, który Was obojgu pasjonuje, o czym moglibyście pogadać.

Jeśli chodzi o znajomych, dziewczynę... Warto samemu próbować się 'wepchnąć' do danej grupy. Nie musisz mieć od groma znajomych, ale może ktoś zawsze był obok, kto Cię próbował wspierać, zastanawiałeś się nad tym? Jeśli potrzebowałbyś pomocy, lub chciałbyś się czegoś poradzić, to służę wsparciem i pomocą. :)

Pozdrawiam.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dobre, bardzo dobre. Ciekawy styl pisania, przyjemnie i szybko się czyta. Fabuła też zapowiada się ciekawie - skupisz się tylko na wątku syna, czy może doczekamy się czegoś o ojcu? W każdym razie czekam na więcej!

1567846744.png
Opublikowano

38BmLIr.jpg

@

Co na celu ma ten temat?

żebyś

nasrał sobie do ryja

wasze posty dały mi raka, po raz kolejny udowodniliście mi na jakim poziomie jest większość użytkowników. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

> wejdź w temat myśląc, że będzie tu coś mądrego

> przeczytaj cały temat i strać 2 minuty ze swojego życia

> wyjdź

flamenco down

Opublikowano

Ta historia wyglądała zbyt ładnie by nie uznać jej za troll.

Opublikowano

Bo historia w przegladarce ^^

Zapewne martwi sie ze ma syna nolifa ktory gra w metina...

a tak naprawde pytasz sie jeszcze a wiesz ze nie ma z toba kontaktow ...?

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Już w podstawówce jeździsz samochodem?

Twój rodzic chyba chce się Ciebie pozbyć. Nie daje Ci jakiś niebezpiecznych zabawek typu "zapałki"?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

> wejdź w temat myśląc, że będzie tu coś mądrego

> przeczytaj cały temat i strać 2 minuty ze swojego życia

> wyjdź

flamenco down

Używanie strzałek memicznych....-----> tam jest twój wykop albo vichan, zlewy już jadą.

up@

Zgłosiłem za obrazę cebulaku, elo.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...