Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z WoT windows 8.1

mnsl001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem dzisiaj komputer z Windowsem 8.1 64-bit. Wota przeniosłem z Win 7 ponieważ wota pobieram 4dni (przez noc). Gdy włączam zagraj pokazuje się białe okno wota i wyłącza się. Mam 8Gb ram, procesor Intel Pentium 2x 2,20ghz. Laptop to Toshiba Satellite C870-1FE. Karta graficzna to

Intel® HD Graphics 1664 MB (o ile dobrze sprawdziłem) Proszę o pomoc.

Opublikowano

Reinstal jedyne rozwiązanie problemu :<

Sprawdź też czy nie masz jakiś modów i jeśli masz to wywal.

Opublikowano

A zobacz czy żadnych modów nie masz? Może przy przenoszeniu plików, przy formacie nie skopiowałeś wszystkich plików? Jeśli tak, to jedyne rozwiązanie reinstall :(

Opublikowano

Nie powinno się przenosić plików.

Jedynym rozwiązaniem jest reinstall.

Gó prawda, nie raz przenosiłem między komputerami na penie 16GB WoT'a

Stawiam że myślał że przeciągnie na 4-8GB pendrive cały folder wota i od razu wyjął

Opublikowano

Kilka razy przenosiłem WoTa na penedrive 4gb i działało. A co do modów to muszę sprawdzić chociaż wątpię bo działa ten zestaw na każdym kompie.

A pliki przeniosłem w całości więc to raczej nie tego wina.

Opublikowano

Usuń all i zainstaluj od nowa to wtedy na 100% będzie działać. Ewentualnie może jakiś problem sterowników w co wątpię. Zostaw na noc ściąganie WoT'a i po problemie.

Opublikowano

Jeżeli zależy ci na szybszym pobraniu w opcjach launchera odznacz "Zezwól na korzystanie z torrentów"[czy jakoś tak] różnica przy słabszym necie jest dosyć mocno zauważalna

Opublikowano

Jeżeli zależy ci na szybszym pobraniu w opcjach launchera odznacz "Zezwól na korzystanie z torrentów"[czy jakoś tak] różnica przy słabszym necie jest dosyć mocno zauważalna

Przy slabym necie nie ma znaczenia. Bedzie sie pobierac z maksymalna predkoscia.

Opublikowano

Jak na razię jestem w połowie pobierania. Proszę nie zamykać tematu jak pobiorę to napisze czy mi pomogło.

Problem rozwiązany. Pomógł reinstal gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...