Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co dalej?

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się was poradzić co kupić teraz? Mam golca, 12 lvl, 5 flaksów (planuję irka kupić), mam full napęd, full osłonek za 100k, full lf-2. Co teraz kupować za uri, a co za kredyty? Skylab mam na 10/8/6/4 (pierwsze kopalnie /drugie / złoto / seprom).

­Keelah se'lai

Opublikowano

Zebraną urkę wydawaj raczej na osłonki i lf-3 za kredki licytuj irki/ammo.

Opublikowano

Tak, ale moim zdaniem najpierw bo2 a potem lf3. Jak będziesz miał więcej osłony będziesz mniej zdatny na zestrzelenie.

Ale można też kupować osłony raz lasery,

Opublikowano

Lepiej pierw lf3... co z tego ze bedziesz mial mniej oslonki, jak bedziesz wydajniej i duzo szybciej zarabial... a jak masz duzo oslon to i tak malo bijac kazdy mocniejszy golec wrogi cie rozwali :)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Lepiej pierw lf3... co z tego ze bedziesz mial mniej oslonki, jak bedziesz wydajniej i duzo szybciej zarabial... a jak masz duzo oslon to i tak malo bijac kazdy mocniejszy golec wrogi cie rozwali :)

Od czego są obie konfy ;)

Opublikowano

nawet gdy masz 2 konfy to i tak takie full elity zmieszają rsb z białką i koniec :P

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

nawet gdy masz 2 konfy to i tak takie full elity zmieszają rsb z białką i koniec :P

Jeśli jesteś chociaż w miarę "ogarnięty" to żadna przeszkoda , wiele razy miałem takich sytuacji i wychodziłem z nich po 2-3k życia za pasem xD

Opublikowano

@UP Z kontem 5 flaxów ? :P

@Topic Według mnie najpierw kupuj lf-3 bo jak masz paść to i tak padniesz i czy będziesz miał b02 czy nie to nic nie zmieni na takim koncie.. W między czasie licytuj irki na handlu .. Albo wstąp do jakiegoś klanu który Cię dofinansuje ..

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Skylab przyprowadź do porządku, czyli każdy moduł musi mieć ten sam lvl żeby praca szła dobrze (oprócz sepromu, i podstawe dawaj zawsze +1 i moduł słoneczny)

Postaraj się dorobić 2 irisy, później full-lf3.

Za kredyty stawiaj BO2/LF-3 na aukcji. Uri pozbieraj m.in. do 100k i kup formacje (o ile ci sie uda)

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o ofensywe (na wyloty) to polecam serce/ćmę . Formacja Skorpiona też nie jest słaba i zależy też to od twojego wyposażenia i przydzielonego PP

Opublikowano

Na Ofensywe to ćma 100%.

Ewntualnie w/w serce.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ok dzięki za wasze opinie :) jeśli będę miał jakieś wątpliwości co dalej, to napiszę :) wszyscy którzy mi pomogli dostali lajki. Temat można zamknąć :)

­Keelah se'lai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...