Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poskładajcie mi komputer ! (stacjonarny)

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Tak sobie myślę . Hmmm a może kupił bym komputer (stacjonarkę) ?

Możecie poskładać mi komputer do 1000-1500 :> ??

Opublikowano
techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/palit-geforce-gtx650ti-boost-1gb-ddr5192bit-dvihdmidp-pci-express,38250.html 

DDR5 ? to chyba dobry procek hmm :> ? a nie za mało ram ? np jak bym 8 gm wziął ?

Opublikowano

RAM starczy, a to co podałeś to karta graficzna.

W tym budżecie nie ma sensu dawać więcej RAM. Najwyżej później można dokupić.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To wiecie co kurcze, ja bardzie ufam Wam niż tym pajacom (w pewnym sklepie komputerowym.)

Z ciekawości zapytałem się Pana czy poskładał by mi komputer do 1500 zł a ten pan do mnie "Musisz poczekać półtora godziny bo to nie jest takie proste do zrobienia, musimy sprawdzić czy wszystko będzie ze sobą współpracowało" . Podziękowałem temu Panu i wyszedłem. O_o....

Opublikowano

To wiecie co kurcze, ja bardzie ufam Wam niż tym pajacom (w pewnym sklepie komputerowym.)

Z ciekawości zapytałem się Pana czy poskładał by mi komputer do 1500 zł a ten pan do mnie "Musisz poczekać półtora godziny bo to nie jest takie proste do zrobienia, musimy sprawdzić czy wszystko będzie ze sobą współpracowało" . Podziękowałem temu Panu i wyszedłem. O_o....

Widać, że obeznany w temacie. Taki zestaw to 5 minut roboty.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Przy ogarnięciu wyszukiwarki w danym sklepie i szybkim myśleniu nawet poniżej minuty. Gdybyś się zdecydował na jakiś zestaw tutaj masz poradnik darmowego montażu podzespołów i wysyłki:

http://www.mpcforum.pl/topic/989161-tut-kody-na-darmowy-montazwysylke-na-morelenet-oraz-techplanetpl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...