Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Elfbot 4.5.4 + Manual Crask

papasmerf10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam tak jezeli mam wlaczonego AV a sciagam cos i okazuje sie ze to virus lub jak w przypadku trial reseta falszywy alarm.Ale wylacz AV sciagnij i zobaczysz jak wsyztsko bedzie OK to wlacz AV jak ci wykryje tego Triala ze to virus daj wykluczenie i zeby nie byl skanowany i wtedy ci juz go nie wyrabie

-

Opublikowano

@up

Normalnie wlaczasz trail reset. Dajesz protectors-Armalido-Scan

Potem Ci się pokażą wszystkie klucze i dajesz Armalido-Clear. I po sprawie

A ja potrzebuje klucza po tibie 8.50 , bo tutaj już niestety wszystkie klczue pod 8.52 zostały z aktualizowane. A ja chcę na otsa. Prosze o szybką pomoc.

Opublikowano

Pytalem juz na wielu forach i nigdzie nikt nie umial mi odpowiedziec,a wiec sprobuje tez tu.

Mam taki problem z elfem ze kiedy wlaczam go(legala,sciagnietego prosto ze stronki producenta) to resetuje mi sie komp.Sytuacja jest jescze bardziej zadziwiajaca poniewaz legal elf nie dzialal mi pod zadna tibie (zawsze reset kompa) a mialem cracka pod 8.41 i wsyzstko dzialalo.niestety teraz pod 8.52 nawet jak podmieniam plik .dll(czyli jest juz crack) to itak nie dziala. System operacyjny to windows xp

Format nie pomaga,bo probowalem;p

Zeby wszyscy mnie zrozumieli to jeszcze to streszcze:kiedy probuje odpalic elfa(legalnego,sciagnietego ze stronki producenta)resetuje mi sie komp.Co moge zrobic?;/

Opublikowano

Parametry kompa?jesli chodzi o pamiec itd to

ram:512 mb

1,84 GHz

AMD Athlon XP 2500+ (nie wiem co to jest ale ty pewnie bedziesz wiedzial;p)

Komp ma 8 lat xD

Nie wiem jak sprawdzic to chlodzenie procka a wiec ci nie powiem xD.Jesli chcesz wiedziec cos wiecej to odrazu musisz pisac z instrukcja jak to sprawdzic;p

Opublikowano

w trial resetach zawsze jest syf.

jeszcze nigdy nie widziałem czystego i ktoś go jeszcze posiadał i udostępniał za free !!

BB

Opublikowano

Mam pewien problem, a mianowicie z HWID Changerem. Po prostu nie chce mi się odpalić. Gdy próbuję go włączyć wyskakuje komunikat o nie odpowiednich uprawnieniach, nie mogę go otworzyć jaki administrator. Programem NeoKwinto przeczyściłem triale, nadal nic. Mam viste 32 bit (czasem też problemy z tibią, debugi). Program pobierałem z dwóch uploadów, wyłączałem antyviry, próbowałem wszystkich mi znanych sposobów, na daremno... ;/

• Dodaj nową pozycję...