Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Co to kurwa jest lol się gasi po ...

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa lol mi się gasi po wybieraniu champów jak jest ekran ładowania..

repair kurwa nic nie dał

próbowałem ten fixa do bola(kumaci tzn. Marcoly będą wiedzieć o co chodzi), i na koniec tematu pisało że admin fixnął to sam i teraz kurwa grać nie mogę.

KURWA POMOCY

Opublikowano

dałem repair i kurwa mać gówno nadal nie działa gasi się lol od razu.

japierdole

kurwa zaraz dostane kurwicy lol mi nie działa pomoże ktoś kurwa a nie kurwa, nikt kurwa nie chce kurwa pomóc kurwa mać

Opublikowano

Nie, nic... jeszcze o 13 grałem zgasiłem komputer i do sklepu zajechałem potem jak przyszedłem odpalam kompa w lola chcę grać i tu taki error. Oczywiście przed odpaleniem lola zrobiłem ten niby fix do bola... i ... no nie działa mi lol, nie chce się ekran ładowania bohaterów odpalić...

Opublikowano

Wywal całego lola i wyczyść rejestr (ccleaner) wgraj lola od nowa. Skoro repair nie pomaga z błędami clienta to tylko reinstall.

Trzeba było nie jechać na bolu ;)

Tylko nie reinstall bo duo miałem grać ... arghhhhhhhhhhhhhhhhh

Opublikowano

Chłopie zobacz że, tylko ty tak masz. Po pierwsze chcesz żebyśmy ci pomogli a co drugie słowo to kur**. Po drugie to nie jest wina LoL-a tylko twojego sprzętu lub systemu. Więc jeśli chcesz żeby ktoś ci pomógł to zachowuj się normalnie. Btw. Moim zdaniem repair nic nie da ponieważ na moje oko to wina twojego systemu lub tego co tam się w nim znajduje. Antywirus/skan/ccleaner/combofix/reinstall sterów grafy/logi z OLT.

Opublikowano

Chłopie zobacz że, tylko ty tak masz. Po pierwsze chcesz żebyśmy ci pomogli a co drugie słowo to kur**. Po drugie to nie jest wina LoL-a tylko twojego sprzętu lub systemu. Więc jeśli chcesz żeby ktoś ci pomógł to zachowuj się normalnie. Btw. Moim zdaniem repair nic nie da ponieważ na moje oko to wina twojego systemu lub tego co tam się w nim znajduje. Antywirus/skan/ccleaner/combofix/reinstall sterów grafy/logi z OLT.

Ty no dziwne, że o 13 mi lol działał, kompa mam b. dobrego za 4 tysiaki, więc nie widze problemów czemu mi ma nie działać, 400 fpsów ultra, czego chcieć więcej.

Opublikowano

@UP2 a ja kur*a za 10 tyś. i się nie chwale -.-

Powoli mi się odechciawa nieść jakąkolwiek pomoc temu panu , tylko pokazuje nam tutaj swoje wypociny.. Jeżeli nie gra to dobrze , przynajmniej nikt nie przegra będac z nim w teamie , pewnie się bardzo rageujesz nie ?

@TOP(niestety żeby spamu nie było >.<) wywal całego lola , ściągnij od nowa a jak nic nie pomoże to w OSTATECZNOŚCI format kompa

Opublikowano

@UP2 a ja kur*a za 10 tyś. i się nie chwale -.-

Powoli mi się odechciawa nieść jakąkolwiek pomoc temu panu , tylko pokazuje nam tutaj swoje wypociny.. Jeżeli nie gra to dobrze , przynajmniej nikt nie przegra będac z nim w teamie , pewnie się bardzo rageujesz nie ?

@TOP(niestety żeby spamu nie było >.<) wywal całego lola , ściągnij od nowa a jak nic nie pomoże to w OSTATECZNOŚCI format kompa

Czy ja obrażam kogoś? Może co 2 słowo to ku** ale nie flejmie tutaj..

Za kwadrans i 2 godziny ... RIP będzie pobrany lol i zobaczymy....

O co Ci chodzi z tym wyczyszczeniem rejestru lola?

Opublikowano

Ty no dziwne, że o 13 mi lol działał, kompa mam b. dobrego za 4 tysiaki, więc nie widze problemów czemu mi ma nie działać, 400 fpsów ultra, czego chcieć więcej.

Możesz mieć kompa nawet za 50 tys. ale nie wiem co masz zainstalowane, co na nim ściągałeś, jakie śmieci się po nim walają że, akurat Klient gry nie chce ci się uruchomić. Dużo może być po prostu przyczyn ale jak zwykle prawie wszystkie są sprawką użytkownika komputera nawet TE kiedy keylogger lub RAT(remote access control) zainstaluje się mu na komputerze ponieważ jest to zwykłe zaniedbanie poprzez brak, wyłączenie,nieskanowanie lub nieaktualizowanie antywirusa; brak Firewalla; wyłączone automatyczne aktualizacje.

Opublikowano

dobra, po reinstalku lola wszystko działa, temat można zamknąć i przenieść do kosza panie władzo "Vanoshu" ty tu królu w tym dziale :)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...