Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mam przytyć?

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 14 lat :

Wzrost : 186 cm

Waga : 68/69 kg

Jak mam przytyć? nie mogę po prostu, jem dużo, wieczorem też, nawet w nocy, i nie potrafię przytyć :/ wieczorem zawsze robię 20 brzuszków,pompek i przysiadów. Jak mam przytyć? jem normalnie słodycze itp, zamiast tyć to nawet chudne...

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Podjadaj przed obiadem, opróżniaj lodówkę, chodź tylko do szkoły resztę dnia siedź w domu. Nie ćwicz na wuefie, w ogóle to jak najmniej się ruszaj.

Opublikowano

Jest coś takiego jak asfalt, po którym można biegać. Albo idz na siłownie, na bieżnie i jedziesz.

On chce przytyć idioto, chyba że ci chodziło żeby po asfalcie biegł do McDonaldu.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Jebnij sobie sterydy i jedz a nie ćwicz.

Przestań pierd*lić o sterydach....

@Topic

Jedz częściej jedz "tłuste" rzeczy (tzn, takie rzeczy które zawierają np oleje roślinne) spowalnia to metabolizm , jesteś jeszcze młody więc w suple się nie pchaj . Poczekaj do 17-18 roku życia jeśli nie będziesz nabierał na masie to wtedy kup białko albo coś innego tylko NIE STERYDY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...