Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowości w Smite

Azvell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie Thorowi powinni zmienić skile,Freya powinna dostać nerfa a Mercury powinien przerzucać na tą stronę z której uderzył,jak Sobek.Tym powinni się zająć.Ale zmiany i tak jak najbardziej na +.

Opublikowano

Sobkowi niech przerzucenie usuną, to by była najpiękniejsza zmiana w grze <33

A swoją drogą, to Tyrowi też by się przydał nerf, skoro już tak Wukonga nerfią.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Sobkowi niech przerzucenie usuną, to by była najpiękniejsza zmiana w grze <33

A swoją drogą, to Tyrowi też by się przydał nerf, skoro już tak Wukonga nerfią.

baksiu ale czym by sie wyróżniał ten idealny tank ? :) a to przerzucanie mercurego to nie problem tylko ten jego kosmiczny dmg dzieki pasywce i powini zmienic 1 skill by nie robil dmg jak normalny atak tylko jak normalny obszarowy skill

Opublikowano

Też mnie wkurwia ta kulka, zdecydowanie wolałem starszą wersję targetu.

ps. najbardziej co mnie irytuje to gdy podczas meczu dostaje lagga (freeza) i oczywiscie pieprzony /reconnect nigdy nie działa więc trzeba się logować od nowa. Często przez to dostaję desertera w 1v1...

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Tak, był bug na dominacji, że nie było strażników. Wystarczyło, że ktoś wszedł na obszar i już teren był przejęty :D

Nowy bóg wydaje mi się lekko OP, a co do ulti wulkana ponoć zadaje największe obrażenia w grze - testował ktoś to ? Bo mi największy hit tym ulti wszedł za ~1000, ale to było na arenie.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale przy 1329magic power (1485 z odpalonym trinketem) zadaje z ulta tylko 1413 dmg O__o ( z samego poly zadaje okolo 1169dmg)

f57f.png
Z obliczeń wynika że powinien zadać 2474~
ps. ma ktoś aktywator do windowsa? wyślijcie na pw :ninja: :P
ps2. w moby z jungli (speed buff) poszlo za 1755

Jestem dinozaurem

Opublikowano

Bierz pod uwagę def przeciwnika. Zresztą tu obrażenia skalują się wraz z odległością. Czym bliżej tym mniejszy dmg.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

i tak w tym patchu najlepsza rzeczą która zrobili była kwalifikacja postaci np. freya Hard :D :D ach ta trafność hi-rez'u oni chyba byle jaką kwalifikacje do byle jakiej postaci przydzielali hell very hard xD

Opublikowano

A ja wczoraj kupiłem Anhura i Bakasure ;__;, to się nazywa kurwa niefart.

Zmiany na +. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Przetestowalem Ao z taką samą liczba magic power(1490~) zadalem 2004 dmg

zmieniłem mu itemy zamieniając poly i book of thoth na sharda i voida pod penetracje wyciagajac 1400 magic dmg

Mobkom z buffem zadalem 2300~ dmg tak samo w ra: 2371

sprawdzając ulta ao pisze wyraźnie że: ulti 800 + 1551 co daje nam : 2351 DMG, czyli prawie tyle co zadajemy w moby i w przeciwnika.

ps. Majkel ok w takim razie spróbuję z max odległości i zobaczymy jaki wyjdzie wynik :D

2351 dmg. Prawie tyle co smok lecz ao ma większe szanse na trafienie z ulta :D

Jestem dinozaurem

Opublikowano

Ale te wieżyczki wulkana to nadal lipa i idzie zdjąć je na hita, próbowałem dać 1 item pod hp i w ogóle te skalowanie hp nie zadziałało ;/

A w ogóle sprawdzał ktoś u wulkana Gem of Binding ? Działa to z wieżyczką?

Opublikowano

rotacja jest dla słabych xD prawie wszystkie postacie bez godpacka yolo :D

Nie wszyscy muszą grać tak długo, jak Ty...

/Jeron, jak będziesz chciał coś pograć to wbij na ts'a ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ale te wieżyczki wulkana to nadal lipa i idzie zdjąć je na hita, próbowałem dać 1 item pod hp i w ogóle te skalowanie hp nie zadziałało ;/

A w ogóle sprawdzał ktoś u wulkana Gem of Binding ? Działa to z wieżyczką?

kiedys te wieżyczki były ok ale teraz to sa na hita nowy vulcan opiera sie głownie na ultowaniu ( ciekawe beda te ks'y gf'a albo fg ultem :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...