Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PayPalem

Magoblin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jak w temacie - mam problem z paypal'em, a dokladniej z kupnem premki :D

Wpłaciłem 100PLN na paypala i probowalem kupic minecrafta (na swoje konto - nie gift code)

Po kliknieciu przyciusku "kup teraz" czy coś takiego, miałem błąd. Pisało, abym wybrał inny sposób płatnoci i ze moje konto paypal nie moze przeprowdzic płatnosci. Poszukałem troche, czy ktos mial taki problem i okazalo sie, ze tak :D Pisal, ze udało mu sie kupic przez Internet Explorer... Probowałem przez IE, Chrome, Mozille i Opere - zadna nie działała :/

Teraz mam pytanie do Was, czy ktos miał taki problem/ słyszał o takim?

Jesli ktos zna jakis "sposob" to prosze pisac :D

[Wybranie innego sposobu płatnosci nie wchodzi w gre, wiec nie musicie nawet pisac]

Opublikowano

Dobrze by było jakbyś skontaktował się z PayPal i się ich zapytał czemu tak jest, i ja ci polecam kupić Gift Code bo i tak na jedno wyjdzie, może wtedy ci zadziała.

Co to Gift Code? - To jest tak samo jakbyś kupił sobie Premium bo w gift code dostaniesz KOD i go używasz w koncie mojang i dostajesz PREMIUM. Więc spróbuj kupić najpierw gift code a jak nie działa to pisz do PayPal'a ;). (Mam nadzieje że jakoś dobrze wyjaśniłem co do gift code).

Opublikowano

Dobrze by było jakbyś skontaktował się z PayPal i się ich zapytał czemu tak jest, i ja ci polecam kupić Gift Code bo i tak na jedno wyjdzie, może wtedy ci zadziała.

Co to Gift Code? - To jest tak samo jakbyś kupił sobie Premium bo w gift code dostaniesz KOD i go używasz w koncie mojang i dostajesz PREMIUM. Więc spróbuj kupić najpierw gift code a jak nie działa to pisz do PayPal'a ;). (Mam nadzieje że jakoś dobrze wyjaśniłem co do gift code)

Dzięki za rady, ale niestety nadal nie działa - kupno gift coda przez paypala jest calkowicie zablokowana. Do paypala wysłałem wyjasnienie problemu i pytania, poczekam 48h jesli nie dostane odpowiedzi - skontaktuje sie telefonicznie :)

Jesli jednak ktos zna rozwiazanie problemu - piszcie !

Opublikowano

miałem tak samo, kontakt mało ci da z supportem . jedyne co ci pozostanie to czekać, ja przez 2 tygodnie nie mogłem kupić aż pewnego razu udało się. jak wpłacałeś kasę przez pocztę czy bank?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Mój znajomy miał identycznie.

Próbował ze "sto" razy u siebie kupić na kompie. Przyszedł do mnie i udało się.

A 2 mogą nie mieć "na magazynie" nowych GiftCode'ów.

Piszę strony HTML, uczę się PHP i pisania pluginów do bukkita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...