Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Elfbot 4.5.4 + Manual Crask

ruN

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Pomocy mam taki sam błąd jak Rotni tez tak robie i mam ten błąd jak mam odpalić tego trial resta przez admina?>?

System Windows XP SP2

@EDIT

i tak mam ten błąd jak odpalam prawy na trial reset uruchom jako późnej uruchamiam jako admin i to samo ;/

pomoże ktoś

tyle ze które mam uruchomić ten trial reset przez admina ten taki z laleczką czy taki czarny kwadrat ? z literką t bodajże ?

Opublikowano

A mi to w ogole nie chodzi. TYzn pierwszy raz scrackowalem, wylaczam elfa, na drugi dzien wlaczam i jakieś gówienko z "yes", "no" i "enter key" wyskakuje. A gdy wpisuje od nowa ten key to nie chodzi ; / tzn że jest nie prawidłoy.. O o tu caman ? Proszę o odp.

Opublikowano

Spróbuj reinstalnąć elfa, jeżeli nie pomorze to być może jest to jakaś wina patchowania, ale pewny nie jestem.

PS.

Do wszystkich!

Nie pomagam na GG, e-mail i PW!!

Tylko i wyłącznie na forum.

6215.png

15016.jpg

Jeżeli pomoglem daj *5 ;)

Rekrut
Opublikowano

wszystko robiłem 10 razy tak jak jest napisane i cały czas ten błąd coś mi się wydaje ze coś jest nie tak z tymi kluczami w trial reset nie tak nawet ręcznie chciałem licencje usunąć to nie mogę osski zaglądaj częściej nie forum a tak btw mam zamiar zrobić niedługo i tak formata to coś da?

Opublikowano

Osski cos mi sie zdaje ze klucze znowu zresetowali albo jakiegos update'a zrobili bo i w elfie i w ng moge wlczyc tylko okres probny;( sprawdz u siebie jak mozesz

ps. uzywalem trial reseta i hwid ...

Opublikowano
prosze jak najszybciej daj nam to !!bardzo ważne

jak bedzie mial to da a narazie nie spamuj półmózgu

• Dodaj nową pozycję...