Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[kSro] Conflict Online/100lvl/10dg/ eu/chin

credin92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cap 100, a skille do 110? Coś tu nie gra...

Co z tymi Vote 4 Silk? Trzecia opcja w ogóle mi nie działa...

I skąd wziąć Elixiry, nigdzie nie dropią, mam obecnie 74lvl i wydropiłem aż 1, no chyba że tak ma być.

ae543c51.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak jest kilka polskich giildi więc jest z kim grać. Zapraszamy do Royal piszcie do Cpun, Narko, Tempzey lub _disturbia_, dopiero co założona gildia więc ilością członków nie grzeszymy ale po rozpadzie PolishSquad zbieramy ludzi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem z wlaczeniem klienta daje start i nie chce sie w ogole odpalic pojawia sie napis Confilct tak jak zawsze ale nie wlacza sie gra.... tylko brak odpowiedzi i tak caly czas wie ktos cos na ten temat? :) prosze o odpowiedz ! 

Opublikowano

Ja natomiast mam problem z doborem rozdzielczosci . Jaką bym nie ustawił, po zalogowaniu nie moge stworzyc nowej postaci , nie ma albo nie widzi tego okienka z create. Wiecie moze jak temu zaradzic

Opublikowano

Witam mam problem ...

Grałem w tą gre i dostałem bana za co za to ze sprzedawalem immortale ... mianowicie kupowalem za 2b i sprzedam za 3b ... oni uznali ze to oszustwo ale to prawa tej gry wiec gdzie tu ban ??? 

Jezeli takie sa reguly tego serva to odradzam ale jezeli ktos moze pomuc pisac !!!! 

GG 47218626

Dziekuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema wszystkim :D

Wracam do SRO po ponad  6 letniej przerwie, ale jak tak patrzę to nie ma za bardzo do czego wracać :/ Chciałem pograć na normalnych serwerach tylko, że tam są pustki kompletne, czemu ta gra tak upadła ? Próbuję się zarejestrować na Conlfict Online, ale wyskoczyło mi okienko, że mam potwierdzić email, tylko żadna wiadomość mi na maila nie przyszła po rejestracji, o co kaman? ;D

Opublikowano

Ponawiam pytanie o co chodzi z tym failed to connecto to server (c8) za każdym razem kiedy wpiszę passy i dam connect wyskakuje mi takie coś lewo u dołu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wbilismy ze stara ekipa tutaj spowrotem ! Zajebisty serw gmowie caly czas online 2 lub 3 :D dwie polskie gildie sa ! na trade i na ctf caly czas ktos jest na pvp tak samo :D wbijajcie ludziska ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam Serdecznie !!!

Gram na tym servie juz pewien czas i z czystym sumieniem moge go polecic !!!

Zastosowano fajny system job coinow ;) jak i arena coinow ;) 

Jednak wyjazd za granice zmusza mnie do zakonczenia gry i szkoda zeby sie kasa wrzucona w gre zmarnowala :

Dlatego mam do sprzedania 10dr 2h sun+10 cale eq Moon H.A M +10 całe Accesory Moon+10 kompletny avatar White Knight Dress ( unikat juz nei do kupienia w item malu ) oraz 374 Arena Coin .

Jeszcze aktywnego devila a+3 M i premium plus przez 2dni wiele smieci typu moon+7 itp ..... suny 9dr +7 itp ...

Sprzedam same itemy gratis 5 kont  100lv .

Pisać chetni dobra cena i sprzedaje gg:47218626

Prosze o nie usuwanie postu moze komus sie przyda . 

Dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...