Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GonroaMT2 Serwer Hamachi [Easy] [PvP]

Polp1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieram clienta i zagram :)

Serwer nie wiem czy dobry spotkałem się już z takim jedynymi dobrymi postaciami były sura i szaman :/

Opublikowano

Muszę pobierać clienta czy wystarczy lauchera i łatki te co na stronie?

Bo chciałem wrzucić do erionmt2

Bo sie wolno pobiera :/

Opublikowano

admin jest problem wyswietla sie lexico start again i ip jest inne w serwerimfo podejrzewam tez ze w plikach z pack tez inne jest pomocy

Opublikowano

Cały czas jest błąd podczas łączenia , chociaż admin mówi że serwer jest ON , chcąc się dowiedzieć co mam zrobić żeby mi zadziałał ten serwer, admin zablokował możliwość pisania do niego , tylko pogratulować.

Ps. Hah....

1.W tytule tematu jest zła nazwa serwera

2.Admin ma graczy w dupie

3.Client ma trojany

4.W cliencie serwerimfo i inne pliki mają różne ip

Opublikowano

Cały czas jest błąd podczas łączenia , chociaż admin mówi że serwer jest ON , chcąc się dowiedzieć co mam zrobić żeby mi zadziałał ten serwer, admin zablokował możliwość pisania do niego , tylko pogratulować.

bo jest ip w root zmienione i nie da sie wbić ...

Opublikowano

To mówicie że jest virus w cliencie? Pewnie w laucherze :) jak w każdym innym, dodajcie nowego bez virusów i zagram.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

żałosne błąd łaczenia i lexico ... ale ogólnie pliki fajne sa erion moze zrobic 2 serwa z tymi pliczkami ;p

nigdy nie zrobie na takich poyebanych plikach serwa juz, czysty derin nic wiecej nawet trudno go poprawic moj serw dopiero na swieta gdy kazdy wolne bedzie mial wyjdzie ale to nie mysl ze na takim goffnie.

-- Klient ma same trojany ! nie polecam wam tego goffna pobierac ! pobierzcie klienta derina stad: http://www.mpcforum.pl/topic/960438-dl-pliki-serwerowe-by-derin/ i zmiencie tylko ip

(moim zdaniem to nie tylko launcher bo mi antywir calego klienta usunal a nie tylko glowe sury)

8999514546913221016689.png

Opublikowano

co 5 minut serwer off nie polecam . ale pliki mi się podobają ;d, Eriona rób coś na świeta dobrego :],

Przecież to chłopak. Czemu każdy go myli z kobietą ?

Ja próbuje robić na plikach Taki_Niesmialy zobacze jak dam rade zrobić to spróbuje na tych co ten serwer jest postawiony :)

Opublikowano

Erion rób serwer taki jak był ok.2 tygodnie temu ,ulepki brochy fajny system ulepszeń wtedy było fajnie i ludzi sporo bez kombinacji.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...