Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne przesuwanie okienek[WIN XP]

Daanielek1920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam taki irytujący problem w WINDOWS XP, włączam sobie kompa normalnie jak zawsze, no i jest problem, a jakI? Taki: Tło pod ikonami niebieskie, to akurat naprawiłem ale jest jeszcze jeden problem gdy chce przesunąć okienko to jest to takie zamulone jakbym nie wiem, nie było sterowników do karty graficznej. Windows dopiero po formacie najnowsze sterowniki, wszystko to się stało po ponownym uruchomieniu komputera, nie wiem o co chodzi, oczekuje od was pomocy. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Widocznie masz niewłaściwe sterowniki, zacznij od instalacji nawet starszych byle działały

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Widocznie masz niewłaściwe sterowniki, zacznij od instalacji nawet starszych byle działały

Nie właściwe? Robiłem formata i od razu instalowałem najnowsze sterowniki i tydzień było dobrze wszystko. Może odinstalować sterowniki od karty i zainstalować ponownie hm?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...