Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam problem z biciem mobów.

sora554

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dziwny problem, podczas bicia mobow czy metkow wywala mnie z gry do okna logowania i tak za kazdym razem, stac moge godzinami i nie wywali dopiero gdy zaczynam bic to wywala.
Ze wzgledu iz chyba tylko ja mam taki problem na owym serverze zaklada sie ze to nie wina clienta, poza tym wszystko dzialalo ladnie i tak z dnia na dzien cos sie stało.

Ktoś juz sie spotkal z takim czymś? macie jakies pomysly jaki moze byc powod?

P.S jesli nie ten dzial prosze o nie zamykanie a przeniesienie tematu z gory dziekuje.

Opublikowano
Używasz jakiegoś nielegalnego oprogramowania? WH, SH czy inny?

gdybym używał to wiedziałbym gdzie lezy powód i nie było by całego tematu to jest czysty client bez modow itp.

Na jakim serwerze tak masz?

Tzn. nie podałem nazwy bo nie sadziłem ze to ma jakies znaczenie a nie chce robic reklamy czy antyreklamy.

to jest Invoria, i tak jak pisalem wszystko dzialalo do tego feralnego dnia i teraz nie wiem nawet czy szukac przyczyny w cliencie czy w komputerze.

Opublikowano

gdybym używał to wiedziałbym gdzie lezy powód i nie było by całego tematu to jest czysty client bez modow itp.

Tzn. nie podałem nazwy bo nie sadziłem ze to ma jakies znaczenie a nie chce robic reklamy czy antyreklamy.

to jest Invoria, i tak jak pisalem wszystko dzialalo do tego feralnego dnia i teraz nie wiem nawet czy szukac przyczyny w cliencie czy w komputerze.

To na 100% nie jest wina komputera.

Za to odpowiadają hacki (ale skoro nie masz to wykluczam) albo serwer. Upewnij się, czy tylko ty tak masz, poczytaj na forum serwera... Być może tam znajdziesz odpowiedź od techników czy coś. Znikąd się to nie wzięło, ale Ty (Twój komputer) nie odpowiadasz za ten powód.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

hmm ew. z tego co pamiętam to jeżeli bronie na serwerze są zbugowane to wywala. Napisz do administracji serwera o tym błędzie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Pisałem i szuakłem na forum servera, Administracja probowala pomoc (pobieranie clienta od nowa usuwanie jakis plikow i patchowanie od nowa) ale nic to nie dało.
Co do broni bije skrzydelkami i zatrutym wiec zbugowane raczej nie sa, a na innych serverach sprawdzalem i wszystko ok nie wywala.

Naprawde pierwszy taz sie spotkałem z takim czymś.

W pliku. syserr mam duzo takich błędow
1214 00:14:32452 :: CArea::LoadObject Property(1337464008) Load ERROR

jesli ktos wie co to znaczy to prosze o odp. moze to jest własnie powod

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...