Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Razer synapso/x-mouse button control.

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo.
Mam pytanie. Mianowicie nie posiadam myszki razer, a bardzo potrzebowałbym skorzystać z usług macro w programie Razer synapse. Jest możliwosć jakiegoś scrackowania tego programu albo czegoś z nim zrobienia? Gdy uruchomie, oczywiście komunikat ze mam podłączyć myszkę razera. Chodzi mi aby pod przyciskiem "wstecz" na myszce(taki po lewej stronie, uzywany do cofania w przeglądarce) ustawić makro:
"1<kliknięcie w odpowiedni pkt na monitorze>3<kliknięcie w odpowiedni pkt na monitorze>2<kliknięcie w odpowiedni pkt na monitorze>5<kliknięcie w odpowiedni pkt na monitorze>4<kliknięcie w odpowiedni pkt na monitorze>1<kliknięcie w odpowiedni pkt na monitorze>"
W programie x-mouse button control można zrobić sekwencję "132541" ale bez odpowiedniego kliknięcia w dane miejsce, po każdej cyfrze. Jest tam opcja, by ustawić "kliknięcie LPM" ale raz że nie można tego ustawić w sekwencji, dwa że to pojedyncze kliknięcie, a ja potrzebuje jej bardzo szybkiej(zapętlenie jako 1ms).
Ktoś coś może poradzić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...