Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak odpalić 2 Smity na raz?

Morder22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się. :-) Trzeba po prostu włączyć w opcjach "skip launcher if ready to play" i wcisnąć w ostatnim możliwym momencie przed włączeniem SMITE'a przycisk PLAY.

Opublikowano

Da się. :-) Trzeba po prostu włączyć w opcjach "skip launcher if ready to play" i wcisnąć w ostatnim możliwym momencie przed włączeniem SMITE'a przycisk PLAY.

rozumiem ze sprawdzales ? Na razie pobieram od nowa smita(miałem format)

Może miał więcej niż 1 komputer? Nie da się odpalić 2 smite'ów na raz ~ zresztą na co komu to potrzebne? :D

Jest Bug sprawdzony przez streamera.

Co potrzebne: He Bo(czy tam inny bóg) , 4 włączone smite'y na login screenie(jeden z nich w grze), MINUTA PRZED STARTEM GRY( ZANIM CREEPY ITP. sie zrespią)

ok to tak ;

1.Zaczeła się gra.

2. Minute przed startem gry(respem creepów)1:20) kup sobie itemy(najlepiej butki).. mozna uzyć auto buy'a.

3. Teraz szybko wejdz w okno LOGINU na drugim smite'cie i zaloguj sie ( POWINNO WYRZUCIĆ TAMTE KONTO Z GRY)

4. Teraz na następne wejdz ( POWINNO WYRZUCIĆ TAMTE Z GRY)

5. Przy czwartym razie, zaloguj sie i patrz na swój magical power.

JAKO HE BO MASZ 240 MAGICAL POWER NA STARTCIE!!

ps. działa z innymi bogami

ps2. TO WSZYSTKO TRZEBA ZROBIĆ PRZED RESPEM CREEPÓW(czyli jakaś minuta i dwadzieścia sekund)

ps3. WSZYSTKO ROBIMY SZYBKO z oczywistych powodów(czyt. ps2).

Opublikowano

jak jest jakiś bug sprawdzony przez streamera najprawdopodobniej we wtorek juz go nie bedzie :D

do wtorku będziesz mlg

Opublikowano

Ale 4x smite muszą być odpalone już wcześniej ? Nie mogę np. wbić na conquesta, kupić buty, wyłączyć grę, zalogować się i tak parę razy ?

Opublikowano

Ale 4x smite muszą być odpalone już wcześniej ? Nie mogę np. wbić na conquesta, kupić buty, wyłączyć grę, zalogować się i tak parę razy ?

nie. musisz się wyrzucić ( tzn. zawsze jak ktoś ci próbuje wbić na konto to cie wyrzuca, tak ma sie stać).

czyli tak, muszą być 4 na raz włączone (3 na login screenie 1 w grze

Opublikowano

Można zrobić to również programem piaskownica

sandboxie ? probowałem, ale wyrzuca mi error że gra nie jest poprawnie obsługiwana i crash :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...