Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier itp. więcej w temacie

Kaltha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, jestem w stanie przeznaczyć 800zł na komputer używany. Potrzebuje go do grania w takie gry jak Aion,crossfire,bf3,total war 2, oraz do przeglądania internetu. Znajdzie się coś :D?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam bardzo komputery poleasingowe ( dajesz z max 600 zł na komputer , reszta na monitor i masz w miare dobry komputer , który jest używany , ale tylko w biurze i jest w dobrym stanie ) .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Polecam bardzo komputery poleasingowe ( dajesz z max 600 zł na komputer , reszta na monitor i masz w miare dobry komputer , który jest używany , ale tylko w biurze i jest w dobrym stanie ) .

Dajesz z 600 zł za biurowy chłam na którym nie pograsz nawet w mmorpg na przyzwoitych detalach.

Pierwszy ma porządny zasilacz, skłaniałbym się ku niemu, dwa pozostałe mają wydajniejsze podzespoły jednak zasilacze szły by niedługo do wymiany.

Opublikowano

Dajesz z 600 zł za biurowy chłam na którym nie pograsz nawet w mmorpg na przyzwoitych detalach.

Pierwszy ma porządny zasilacz, skłaniałbym się ku niemu, dwa pozostałe mają wydajniejsze podzespoły jednak zasilacze szły by niedługo do wymiany.

a co sądzisz o tym ?

http://allegro.pl/komputer-hp-dc7800p-tower-2x3-0ghz-3-500gb-do-gier-i3794797124.html
Opublikowano

Tak tylko zasilacz niedługo do zmiany by szedł, w ten pierwszy bez inwestowania na jakiś czas

e tam z zasilaczem :)

oki, wart swojej ceny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...