Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Event

Kaltha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widziałam, że jest mpc na czerwono który daje jakieś misje, nie robiłam tego, warto?

Są jeszcze jakieś aktualne eventy na których mogę zarobić moim 17 templarem :D?

Opublikowano

widziałam, że jest mpc na czerwono który daje jakieś misje, nie robiłam tego, warto?

Są jeszcze jakieś aktualne eventy na których mogę zarobić moim 17 templarem :D?

mpc? xD Spoko, ja tez mam ten problem, tzw uzależnienie :D

Warto, warto. Przede wszystkim od BN, który jest przy skrzynkach. Ze skrzynek leci między innymi:

-Odznaka Kahury

-Medal Walki

- Skrzynki na chmurki

- godstone (kamienie bogów: 5-150kk)

- sloty legendarne i epickie

- Cukierki na przemianę w pande (dodatkowe statystyki na określony czas)

Reasumując, można, jak ma się szczęście nieźle zarobić ;-) Misja jest aktualizowana codziennie, o 9 rano i cały event trwa chyba do 24.

Edit: A, dodatkowo z mobów lecą worki alchemika, z których albo wypada kamień, jakiś bludstruck, czy jak to tam się zwie (GF widać pamiętało o translatorze) i esencja alchemii. Sama esencja u brokera chodzi za około 5kk, ale możesz np ją polączyć (klikajac ppm lub 2x LPM) z tym kamieniem i dostajesz jeden z kluczy do skrzynki.

Opublikowano

Początkowe (a mogę tak to określić bo napisałaś, że masz 17lvl) designy są średnio opłacalne i nikt ich nie crafci. Do alchemii na potki/cookingu na jedzenie mogą służyć jako szybkie podbicie craftu gdy się zbierze materiały ale pozostałe (zwłaszcza na bronie bo takowe ogółem się średnio opłaca crafcić - chociaż nie wszystkie, end-game mają bardzo ładne statystyki) z reguły idą do npc/na brokera "a może ktoś kupi" Sądzę więc, że nic nie straciłaś.

Opublikowano

wzór

Ja tu już serce przy gardle, ze zwój dostrojenia u npc sprzedałaś :D Wzory na broń, zbroje, meble etc olej. Wywalaj, sellaj u npc lub, jak masz GP, to u brokera. Moze te kilka kinah wpadnie. Opłacalne są tylko do alchemii i gotowania. Ale to też te, powyżej 200p. Niższe, o ile sie nie myle, sa bardzo łatwo dostępne i tanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry za odkop, ale może ktoś powiedzieć do czego służy medal walki? :)

Medal walki wymieniasz w północnym Katalam na set do pvp + potrzebujesz do tego AP, czyli abbys point (punkty otchłani)

Edit. jest to jeden z najlepszych setów na 65 lvl

Opublikowano

Nie musisz się martwić i śpieszyć bo będziesz mógł je później wykorzystać gdy wbijesz już 65lvl. Normalnie te medaliki dostaje się za robienie questów weekly w garnizonach oraz daily PvP w ich okoliach na nowych mapach: Północny i Południowy Katalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...