Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nowe skiny na PBE!

Wojteek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wraz z updatem na PBE pojawiły sie 3 nowe skiny do Diany, Tryndamere oraz Riven :

Lunar Goddess Diana - 975 RP

dd.pngd3.png

Warring Kingdoms Tryndamere - 975 RP

d.pngte.pngbattlefury.pngt2.png

Dragonblade Riven - 1350 RP

d.pngr3w.pngrivee.pngr.pngrr.pngr23.png

Wszystkie te skiny są jeszcze WIP i mogą ulec zmianie !

Co jak co, ale mi sie cholernie podobają, ale następna skórka do riven do dość przesada :/

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Do Tryndy jak tylko wejdzie na official kupuje ^^ To samo Riven. Zajebiste te skiny. Pytanie, wiadomo, czy zmieniają wygląd skili?

Opublikowano

Do Tryndy jak tylko wejdzie na official kupuje ^^ To samo Riven. Zajebiste te skiny. Pytanie, wiadomo, czy zmieniają wygląd skili?

Tak zmieniają, moge dodać jeszcze w spoilerach wygląd ich skilli, wszystkie sa poza chyba diany :D

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

O BOŻE JAKIE CHUJOWE SKINY XDDDD Diana jak jakaś kurtyzana wygląda, riven jak jakiś szajbus z osiedla a trynda menel ;o

Opublikowano

SKIN DO RIVEN? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.

wallet_open.jpg

~10 stycznia zobaczymy je w sklepie. :3

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Skin do Riven jest epicki :3 Trynda z Walczącyuh Królestw tylko za 975? Trochę dziwne :P Ale nie ma co narzekać : D

Tak zmieniają, moge dodać jeszcze w spoilerach wygląd ich skilli, wszystkie sa poza chyba diany :D

Dzięki ^>^

Opublikowano

Tak kurwa, kupujcie chujowe skiny. Lagi nie dające grać na serwerach? Spoko, wypuścimy jakieś chujowe skiny z wygórowaną ceną i po problemie.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Jakoś mi ten skin do riven nie pasuje, jak zobaczyłem dragonblade to liczyłem na coś tak fajnego jak dragonblade talon.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Będą teraz się cieszyć bo nareszcie wydali jakiś skin do Diany. Mnie zastanawia po co znowu do Tryndamere? Przecież on ma ich sporo, a według mnie grają tą postacią tylko idioci.

Opublikowano

Ta diana jest okropna ;/ a to mój ulu champ ;c najfajniejszy jest tu Trynd, a riven jak wojownik z metina ;/ bleee

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Jeszcze będą zmieniać skille u Diany, ale... Porażka. Zapaleni gracze Diany tak długo czekali na skin i dostali jakiś syf :/

Diss_Stream.png

Opublikowano

Sprayder. O jakich laggach mówisz? Ja nie mam żadnych. Radzę zająć si swoim sprzętem. Dodam jeszcze, że riot na różne ekipy odpowiedzialne za różne rzeczy więc jedni robią skiny a drudzy zajmują się serwerami.

Riven nawet spoko ale u tak wolę battle bunny Riven.

Opublikowano

Sprayder. O jakich laggach mówisz? Ja nie mam żadnych. Radzę zająć si swoim sprzętem. Dodam jeszcze, że riot na różne ekipy odpowiedzialne za różne rzeczy więc jedni robią skiny a drudzy zajmują się serwerami.

Riven nawet spoko ale u tak wolę battle bunny Riven.

Tak, wina mojego sprzętu. Mój sprzęt zlagował serwery przez co 70% graczy (statystyka wzięta z dupy) skarżyło się na lagi. Dodam jeszcze, że każda firma ma różne ekipy odpowiedzialne za różne rzeczy, co nie zmienia faktu, że zajmują się tylko skinami a lagi i bugi mają w dupie.

@Może zrobiłem DDoS (czy ki chuj się to nazywa) i nawet o tym nie wiedziałem?

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Nikt z osób mi znanych nie skarży się na laggi.

Laggi i bugi mają w dupie? Mi się wydaje, że większość jest usuwanych. Znalazłeś buga? Pisz do supportu to się nim zajmą.

Opublikowano

Hah, Battlelety mówiły o tym dobre kilka miesięcy temu i proszę! Jak mówiłem tak są skiny do Tryndy, Riven i Diany :D

Mi się podobają, nie wiem na co narzekacie... a! zapomniałem, polaczki zawsze narzekają... to samo było jak wchodziło s3, każdy narzekał i chciał powrotu S2 a teraz każdy narzeka na S4 i chce S3...

Łapcie:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...