Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternia EP3 Classic

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, ludu. Grał tam ktoś? Bo potrzebuję jakiegoś dobrego sposobu na zarabianie. Z tego, co widziałam MC całkiem dobrze się sprzedaje, ale to trzeba by wszcząć jakąś masową produkcję. :v Jeszcze jakieś pomysły poza cashem i MC?

P.S Wbijajcie na serwer, naprawdę tu sympatycznie. :3

Opublikowano

swiatynia w juno z mobami 120lvl + dwa konta jeden 44tyt i inna postac co szybko deda harpie zbierasz postacia harpie tytem 44lvl walniesz skilem raz i rozwalasz je lepsza postacia mozna tak szybko zarobic

Opublikowano

swiatynia w juno z mobami 120lvl + dwa konta jeden 44tyt i inna postac co szybko deda harpie zbierasz postacia harpie tytem 44lvl walniesz skilem raz i rozwalasz je lepsza postacia mozna tak szybko zarobic

Hmm... ja gram czarodziejką, więc na brak obszarówek nie narzekam. Poza tym, wytłumacz mi jedną kwestię. Tytan 44 lvl ma zabijać moby 120+?

Opublikowano

Hmm... ja gram czarodziejką, więc na brak obszarówek nie narzekam. Poza tym, wytłumacz mi jedną kwestię. Tytan 44 lvl ma zabijać moby 120+?

Mi sie wydaje ze mu o postac 120lvl + chodzilo . Ale reki sobie uciac nie dam :P

Opublikowano

Raczej chodzilo mu o to ze po wyzerowaniu moba wiekszym lvl postaci I dobiciu mniejszym lvl postaci dostaje się wiecej golda i wiecej dropa leci Myślę po swojemu

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...