Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Klany

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Chciałem w tym temacie poruszyć dość ważny temat, czyli przystępowanie do klanów. Teraz na pewno każdy z Was widzi takie coś, że np. jak zalicytujesz jakiś przedmiot na naprawdę niemałą sumę na handlu to okazuje się, że tego kogoś nie przebiłeś a jak później spojrzałeś na jego profil okazuje się, że gra od niespełna kilku godzin a taką sumę zdobył tylko dlatego, że wstąpił do klanu, w którym jest jego kolega bądź kilku i tylko mu kredki przesyłają. Np. ja dziś zalicytowałem irka za 140 mln i okazało się, że nie przebiłem kolesia, który gra od dwóch dni. I tak dosłownie było prawie za każdym razem. I chciałem się Was wszystkich zapytać, czy nie bylibyście za wprowadzeniem czegoś takiego, jak granica, że gracze mogą wstępować do klanu lub je zakładać od pewnego poziomu?

Opublikowano

Ja jestem przeciw, bo nie wszystkie klany dają wsparcie kredytami, to ich sprawa. Ja na przykład na każdym swoim koncie od razu szukałem klanu bo lubię grać z innymi :]

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

Ale to tak samo przecież można grać w grupie. też można z innymi.

Abo np. można byłoby zrobić jakieś ograniczniki, że jak są w klanie gracze w sumie każdy powyżej 15 lub 16 lvl-a to nie można dołączać kogoś o 1 lub 5 lvl-u

Opublikowano

Moim zdaniem zbędny temat

Nie jest łatwo znaleźć klan kredkowy, chyba że masz znajomych

JA na pl3 normalnie wygrywam irki bardzo tanio i nigdy nie ma jakiś wygrywających na 1lvlu

Opublikowano

Bez sensu ... Po to są klany, żeby pomagać, trzymać się w grupie etc. Klany są dla wszystkich, bez względu na lvl czy wyposażenie.. I możliwe, że ktoś po prostu kupił 1 mld kredytów i ma :) Po za tym lepiej zamiast marudzić sam znajdź klan który Cie dofinansuje :)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Nie no ale gość dobrze gada wpadnie grupa 9-10 latków do gry , robią klan kredkowy full wypo i się na czacie chwalą i wku*wiają admina ;p , ale to tylko moje zdanie ;)

Opublikowano

I o to właśnie mi chodzi ;)

Ja sam w klanie raz byłem, w którym było oczywiście 5% podatków i mimo to praktycznie nigdy nie było nic na koncie bo tylko co chwilę wyciąg z konta z wyjaśnieniem "licytacja irka" lub tam lf3.

Ja sam wszystko zbieram lub biję cubiki aż uzbieram te 10k uri na zakup.

Opublikowano

No to zamiast narzekać idź zrób to samo :) Nawet jakby całe mpc było za tym pomysłem nic by to nie zmieniło.. Teraz i tak macie łatwiej, bo po wtopieniu oddaje wam kredki a wy jeszcze narzekacie ... <_<

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Mi tam to nie przeszkadza, od zawsze tak było i głupio było by to zmienić teraz.

Opublikowano

Nie no ale gość dobrze gada wpadnie grupa 9-10 latków do gry , robią klan kredkowy full wypo i się na czacie chwalą i wku*wiają admina ;p , ale to tylko moje zdanie ;)

Wypo to jeszcze nic :)

Co ci z full fl4 jak nie umiesz grać ??

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Wypo to jeszcze nic :)

Co ci z full fl4 jak nie umiesz grać ??

A czy ja coś wspominałem o lf-4 ^^ ? Mówię o tych którzy za pomocą owych klanów robią sobie zwykłe fe ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...