Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 13lat, chcę zarobić przez internet. Posiadam konto bankowe.
I teraz pytnaie:

Jak zarobić?

wiem, że coś podobno na androidzie jest..(nie wiem co to, jak możecie napiszcie),

wiem, że jest coś takiego jak cupsell..

reflinki..

co jeszcze?

Opublikowano

Strata czasu, zwykle zyski są mniejsze niż to wszystko warte zachodu, prądu i czasu. Chyba że zainwestujesz w shella i będziesz bawił się we wrzucanie plików.

Opublikowano

Easysub (pada już:D ), firecash, highcash, fires.

Roboty sporo ale jakiś zarobek jest.

Jeśli Fires to pospamujesz gdzieś cały dzień i na farcie będziesz miał 200 zł.

Highcash i firecash to wolniejszy zarobek, ale jak już się narobisz to codziennie coś wpada na konto.

Opublikowano

Wyjdź z domu.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

PROSTE KURWA, JAK JESTEŚ TAK GŁUPI ŻE SAM NIE POTRAFISZ WYMYŚLAĆ TO BĘDZIESZ ZAPIERDALAĆ DLA KOGOŚ. NO NIE WIEM ŻEBY OFF'A NIE BYŁO

KUPUJ KSIĄŻKI NA KILOGRAMY I SPRZEDAWAJ

KUPUJ PODWÓJNE E-PAPIEROSY SPRZEDAWAJ POJEDYNCZO

KUPUJ CIUCHY W LUMPIE SPRZEDAWAJ W INTERNETACH

JEST TAKA AKCJA ZE DAJESZ 10 KG MAKULATURY A ONI CI DAJĄ CHOINKĘ, ZBIERASZ 100 KG MAKULATURY DOSTAJESZ 10 CHINEK I SPRZEDAJESZ

KUPUJESZ OPŁATEK WYNAJMUJESZ FRAJERA KTÓRY TO POGONI PO KLATKACH U MOCHERÓW DROŻEJ

TAK WIĘC RUSZ KURWA GŁOWĄ

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Może nie przez internet, ale jak możesz zarobić pracując :

-Jako 13 latek możesz nosić ulotki, popytaj w pobliskich pizzeriach itp. miałam kolege który w podmiejskiej resturacji zarabiał 100 za weekend noszenia (nie trafia się to częto)

-Składanie długopisów,jakiś zabawek w domu, zarobek malutki i duży wkład pracy i wolnego czasu, za uszkodzenia mogą Ci potrącić, są oferty w necie gdzie wystarczy zgoda opiekuna

-Zbieraj puszki itp. opłaca się aluminium, teżznałam chłopaka który przeszedł się przy śmietnikach na osiedlach, po lesie (może nie jest to eleganckie), spradzał magnesem po czym odkręcał aluminium od pralek i innych rzeczy, jak dobrze poszło zarabiał do 200zł

Opublikowano

Rozpocznij swoją działalność na YT. Powiem ci, że teraz ciężko się wybić. To nie te czasy co kiedy

Próbował ale mu nie wyszło.

Top: Zrób bloga i dawaj tam reffy, podobno ładne hajsy z tego

Opublikowano

Próbował ale mu nie wyszło.

Top: Zrób bloga i dawaj tam reffy, podobno ładne hajsy z tego

co nie wyszło? nie gadaj..

stoje w miejscu

Opublikowano

@top

Pytałeś się w temacie o coś na Androida. Jest coś takiego jak WHAFF. Dostajesz tam np. 15 centów za pobranie jakiejś aplikacji na swój telefon (oczywiście później możesz to odinstalować). Są też takie specjalne zadania, że dostajesz kase za pobranie + jest kasa jak wejdziesz raz dziennie w tą aplikacje i kilka minut z niej będziesz korzystał (5 centów za dzień), oraz taka jedna rzecz, że nie będziesz przez dłuższy czas tej aplikacji usuwał z telefonu (1 cent za dzień), oczywiście jest limit w tych zadaniach, ale od czasu do czasu pojawiają się nowe. A wypłata jest od 10$.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

PPA, jak pomyślisz to znajdziesz dobry sposób, posiedzisz kilka h dziennie. Niektórzy z tego wyciągają po kilka tysięcy $ na miesiąc, ale to już trzeba mieć pomysły i czas :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...