Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co słuchacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Linkin Park, Limp Bizkit, Rammstein, 30 second to Mars, Evanescence, Nightwish i to co mi wpadnie w ucho ;]

Ale ponad wszystko: Requiem for a Dream^^ Teraz leci też.. jakby ktoś chciał posłuchać to TU

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Paktofonika, K44 - Prawie na okrągło od jakichś 2 lat. Polecam wszystkim. Chociaż ostatnio przerzucam się na "czarny" rap. Guilty Simpson, Masta Killa, Lone Catalysts, RZA.

Opublikowano

Kaliber 44, CeDe (jest xD), przeróbki Yaksi0ra (chyba tak to było), McFly, Linkin Park.

Ogólnie: Hip-Hop, Techno, House, minimalnie Rock.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Zapomniałem dodać:

RADIO MARYJA!!

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja skucham eski, eski i tylko eski noi moze czasem RMF FM xD

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

Co za debil, po pierwsze ta melodia lorda jakiegoś tam nie nazywa sie requiem for a dream, po drugie nie ma jej w ścieżce dźwiękowej Władcy pierścieni zdanej części. Requiem for a dream to film, dramat z reszta bardo dobry. A ta melodia to nic innego jak przerobiona wersja lux aeterny skomponwanej przez Mozarta! Idiota...

Opublikowano

@Up

Ta muzyka była tylko "podłożona" pod kawałki z filmu LOTR... Nikt nie napisał, ze to jest sciezka dzwiekowa z tego filmu...

@Topic

LP, SoaD, Serj Tankian (wokalista SoaD ofc, a jego solowy album - Elect the Dead, po prostu miodzio ^^, polecam), Breaking Benjamin, Godsmack, Nirvana, Within Temptation (niedawno zacząłem ;] ), moge tak wymieniac i wymieniac ;o

Ogolnie rock, "słabszy" metal, rapcore itp.

Opublikowano

Ja sobie slucham roznorodnych setow z energy a pozatym to lp, disturbed, czasami cos z hipohopu polskiego i czarnego ;)

Opublikowano

Heh czego bym ja nie słuchał, ale najczęściej sięgam po moje ulubione, czyli:

- Sytem of a Down

- Breaking Benjamin

- Three Days Grace

- Jecykyll&Hyde

- Max Farenthide

- MBrother

- Inni wykonawcy muzyki do JumpStyle

hjln299024443d.gif Piszę poprawnie po polsku
Opublikowano

Ja slucham tylko Drowning Pool , RunDMC , przerobki innych piosenek np . Nie boj sie plamy na swetrze (Nie boj sie zmiany na lepsze) , Evenescene , no i czasami Danzel xD a no i LP tez czasami ^^

Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie!

Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie!

Opublikowano

Słucham Molesty.. to jest h-h w którym coś można się dowiedzieć , nie jest to żaden Tede który ma teksty w stylu " Zdzirooooo sijj sijj" Molesta śpiewa o życiu:). Ale oprócz niej słucham róznych Dj'ów i Raperów np. Dj micro,Da hool,Dj klubinngman,Paul Van dyk,Dr motte, ATB No i kilka raperów np. Mor.W.A , WWO , Paktofonika, Małolat no i teraz mnie zainteresował Pono,Sokół i O.S.T.R.

Opublikowano

ja raczej vixiarz jestem i kreca mnie tylko klimaty muzyki jaka byla w Ekwadorze w Manieczkach a obecnie jezdze do Omena w Plosnicy i nawalam w bialych rekawiczkach ^^ coz lubie takie klimaty Omen to jak kiedys Ekwador patrzac na klimat, ale HH tez nie pogardze K44 i PFK tez lubie posluchaj a szczegolnie Magika ktory byl i bedzie najlepszy [*]

p.s nie patrzec na nick, nie slucham tego gowna zwiazego sie Energy2000 gdzie leci sama zamulajaca muzyka -_-

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...