Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium

MrPiter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej tak, np. na Allegro możesz kupić taniej, lecz nie masz pewności czy nie zostaniesz oszukany. Lepiej wydać więcej i mieć pewność że nie zostanie się oszukanym.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Właśnie nie wiem. W sumie 100 zł znalazłoby się na minecrafta. No ale jak na allegro mogą oszukać to wolę kupić drożej a pewniej

Opublikowano

Może i 100ZŁ, ale będziesz miał Premium, 99% że nie zostaniesz oszukany oraz będziesz miał skina ;). Ale i tak ci się znudzi MineCraft w wieku 14/16 lat tak jak mi :D, i dobrze że mi się znudził ;)

Opublikowano

taniej możesz od kolegi, który ma premke, ale już nie gra , jeśli cię oszuka to chociaż wiesz gdzie go szukać :P

Opublikowano

Masz 3 Opcje do wyboru:

1. Opcja:

Wydaj 80 zł na Minecraft.net

2. Opcja:

Kup na Allegro ale to odpada

3. Opcja:

Wydaj 100 zł na Enderchest.pl

Opublikowano

taniej możesz od kolegi, który ma premke, ale już nie gra , jeśli cię oszuka to chociaż wiesz gdzie go szukać :P

Z tym się zgodzę :P

Ale także lepiej sobie odłożyć pieniądze na tą grę z minecraft.net i mieć 100% pewność. Niż w ciemno kupować na allegro ^^

xxxxxxxxD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...