Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać Legion Commander

CrysisAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

33299.jpg

Jak wam się podoba kolejna postać dodana do Doty 2 przez Valve? Rozegrałem w tej chwili dwa spotkania Legion Commanderem (a może -ką?) i postać bardzo mi się spodobała. Zobaczymy jak to będzie wyglądać w normalnych meczach, ponieważ Valve w tym momencie uniemożliwiło rozegranie każdemu jakiegokolwiek meczu - ahh, znowu te nieszczęsne serwery po aktualizacji. ;-)

Pierwszy jej skill nazywa się "Overwhelming odds", który jest dosyć ciekawy. Na maksymalnym poziomie zadaje dwieście obrażeń dla każdego, kto znajduje się na terenie gdzie użyliśmy naszą umiejętność. Nie zapominając również o bonusach takich jak dodatkowe obrażenia dla iluzji oraz premii do szybkości bohaterów i creepów - odp. 9% i 3#.

Drugą umiejętnością jest Press The Attack. Zapewnia premię do szybkości ataku (na max. lvl 100) oraz zwiększa regenerację życia (do 60 na max. lvl). Czas oczekiwania pomiędzy kolejnym użyciem trwa 13 sekund, a czas trwania stale pięciosekundowy. Co najważniejsze w tej umiejętności - debuffuje (usuwa wszystkie negatywne efekty) z sojusznika lub samego siebie - coś bardzo przydatnego, nie myślicie?

Dzięki pasywnemu skillowi Moment of Courage po zaatakowaniu naszego bohatera przez przeciwników otrzymujemy szansę na natychmiastowy ponowny atak z kradzieżą zdrowia.

Jej umiejętność ostateczna jest chyba najważniejszą cechą postaci, są to tzw. "duele". Nasza postać oraz wroga postać zostają zmuszone, by atakować się wzajemnie przez krótszy czas (4s-5.5s). Obydwie postacie nie mogą używać innych skillów. Jeśli ktoś zginie podczas trwania pojedynku otrzymuje dodatkową premię do obrażeń - aż 10/14/18 (zależy od poziomu ulta) za jedno zabicie! Jeszcze warto dodać, że podczas duelu inni mogą atakować naszą jak i ich postać, nie musimy jej nawet zabić, może zrobić to nasz sojusznik a my i tak dostaniemy premię.

Postać bardzo mi się spodobała i prawdopodobnie będę nią grał bardzo często. Swoją drogą, ciekawe jak często będzie brana pod uwagę na competetive. Jaka jest Wasza opinia? ;-)

Legenda
Opublikowano

Bardzo ciekawa postać i ma bardzo dużego bug'a, ale w dzisiejszej poprawce naprawią.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Bardzo ciekawa postać i ma bardzo dużego bug'a, ale w dzisiejszej poprawce naprawią.

Jakiego?

Zauważyłem, że ta postać jest wręcz idealna również do Wraith King minigame. Dzięki jej Q oraz ultowi możemy dużo zrobić.

Legenda
Opublikowano

Bug już nie działa, ale pobawiło się parę godzin. Zamiast 18siły za wygraną walkę ściągano 180, a ludzie uczą się nią grać i jeszcze nie spotkałem się z osobą, która lami, ale to też zależy od poziomu przydzielania graczy. Jednak Ursa/Templara/OD/Earth Spirit bardzo mocno niszczą Legionke.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Świetna kontra na każdą postać, która korzysta tylko ze skilli a nie "z łapy". Grałem 3 razy, 3 winy, za każdym razem inny build. Widziałem ostatnio jak ktoś robił legiona z hexem i atosem, też wyszło zacnie. Chyba najlepszy dodany char od czasu abby.

Opublikowano

Postać miażdży każdego, przynajmniej w moich oczach. Ma świetnie ulti <3

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...